Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.

Ana María Aldón descobreix el nou problema d'Ortega Cano i ho podria perdre tot

Ana María Aldón ho està passant molt malament

Ana María Aldón sap que participar a Supervivientes va ser tot un encert. La gaditana es va guanyar l'afecte dels teleespectadors amb les seves actituds i la seva manera de veure la vida. No obstant això, la seva imatge ara ha canviat.

En sortir de l'illa, es va rumorejar que el seu marit, Ortega Cano, no volia que la seva dona col·laborés a Viva la vida. Ella, però, va acceptar seure tots els caps de setmana amb Emma García i altres 'celebrities' de gran índole.

I aquí va començar el problema de la parella. Tant la col·laboradora com el torero fa setmanes que són notícia, i tot pels rumors que existeixen sobre la seva separació.

El problema d'Ana María Aldón i Ortega Cano

Les declaracions que Ana María Aldón va abocar sobre el seu marit en directe, van fer que molts creguessin que la seva relació estava més que trencada.

«Des que va començar el documental de Rocío Carrasco, el noto més absent. No es pot dir que pensi més en ella, però està més absent».

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón va confessar a 'Viva la Vida' els seus problemes amb Ortega Cano | Mediaset

«Jo entenc que ell estimi molt Rocío Jurado, però ella, tristament, ja no està aquí. Jo sí que estic i també tinc coses bones, sóc persona», explicava compungida Ana María Aldón.

Després d'això, unes declaracions de la gaditana en una coneguda revista del cor van tornar a posar al punt de mira Ortega Cano.

Ara, la parella intenta refer la seva vida. I malgrat els darrers moviments d'Ana María Aldón, tots dos insisteixen a demostrar que entre ells no hi ha cap crisi. De fet, l'últim problema on Ortega Cano ha estat implicat és perquè la parella està més unida que mai.

El problema d'Ortega Cano

El torero no sap on amagar-se. Després del documental de Rocío Carrasco explicant tots els secrets de la família i d'Ana María Aldón parlant sobre els seus problemes personals, l'únic que li faltava al torero era ficar-se en un altre problema. I ho ha fet.

Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa
Ortega Cano podria tenir problemes | GTRES

Fa unes setmanes, a la seva filla Gloria Camila se la relacionava amb el torero Miguel Abellán. Tots dos van ser vistos junts pel carrer, fet que va fer saltar totes les alarmes.

Tots dos protagonistes ho van negar, a més de fer-ho Ana María Aldón a Viva la vida.  «Són amics, ha vingut a casa a dinar i té una relació molt estreta amb el meu marit», explicava la dona d'Ortega Cano.

No obstant això, el que no imaginava la gaditana era que aquestes declaracions ocasionarien un problema al seu marit.

▶️ Íñigo Onieva, pillado otra vez de fiesta sin Tamara Falcó

Ortega Cano podria perdre-ho tot

Després de la polèmica i falsa relació de Miguel Abellán amb Gloria Camila, el torero s'ha vist involucrat amb un escàndol. És director gerent del Centre d'Afers Taurins de la Comunitat de Madrid, i ha rebut una querella criminal per part de l'Agrupació de Professionals Taurins Lluitadors.

Se li atribueix un suposat delicte de prevaricació per la redacció de les condicions del concurs de la plaça de bous de Las Ventas.

A més, segons el mitjà de comunicació El Mundo, a Abellán també se li atribueix un presumpte delicte de suborn. Per participar en la trama del cobrament de comissions als Circuits Taurins de la Comunitat de Madrid.

Aquesta polèmica no ha fet més que afectar Ortega Cano, íntim amic de Miguel Abellán. Malgrat que no ha donat declaracions sobre això, Ortega Cano i tota la seva família s'ha vist embolicat amb la polèmica.

Què més pot passar a Ortega Cano? Dirà prou i es retirarà per sempre del focus mediàtic? Només el temps ho dirà…