Primer pla de l'actriu catalana Lydia Bosch

Lydia Bosch confirma els seus problemes de salut amb una imatge impactant

Lydia Bosch ha deixat amb la boca oberta tots els seus seguidors

Lydia Bosch ha reaparegut davant dels mitjans de comunicació molt canviada. La catalana de 58 anys ha estat sempre una de les actrius més seguides i admirades del nostre país.

I és que, si hi ha alguna cosa que caracteritzi aquesta artista, a banda del seu talent per al món de la interpretació, ha estat la seva llarga i ondulada cabellera castanya. En tots aquests anys, la presentadora no havia gosat canviar de 'look'. Fins ara.

Imatge de Lydia Bosch posant per al programa Tu cara me suena
Lydia Bosch ha reaparegut amb un canvi de 'look'  | Antena 3

L'actriu ha tornat a les nostres vides amb una nova tallada de cabells i, amb ell, ha tornat a portar actualment un dels temes més polèmics del moment. Durant l'última gala dels Oscars, tots vam ser testimonis de la forta topada que van protagonitzar Will Smith i el director de cinema Chris Rock.

Ara, Lydia Bosch ha estat l'última a treure el problema que comparteix amb Jada Pinkett Smith: l'alopècia. Durant la presentació de la pel·lícula '75 días', l'actriu s'ha posat davant la premsa amb un dràstic 'look'.

▶️ Los problemas de salud de Sol Macaluso, la reportera que lloró en directo cubriendo la guerra de Ucrania

Bosch ha volgut deixar clar que no és un tema d'estètica, sinó més aviat de necessitat. «Amb aquest canvi de 'look' porto relativament poc. Per temes de la Covid i d'estrès, els cabells van començar a caure i a estar malament. Així que vaig dir: 'tallo de soca-arrel i nova etapa'», ha assegurat davant les càmeres d''Europa Press'.

Lydia Bosch no s'amaga

Lydia Bosch sempre s'ha mostrat com una dona amb molta fortalesa interior, per això no està disposada que un petit problema capil·lar acabi amb la seva autoestima.

I lluny d'amagar-se del focus mediàtic, la catalana ha decidit compartir aquesta nova etapa de la seva vida amb tots els seguidors. Aquest dijous, 21 d'abril, l'artista va optar per les xarxes socials per mostrar el seu nou 'look'.

Imatge de Lydia Bosch sormient i posant a un photocall
Lydia Bosch fa públic el seu problema capil·lar | Europa Press

Al seu compte d'Instagram, Lydia ha compartit una imatge al costat del seu perruquer. Amb ella, l'actriu ha volgut donar visibilitat a un dels problemes més comuns de la humanitat: l'alopècia.

I, encara que sol ser més comú en homes que en dones, ja hem vist diverses vegades que el sexe no és rellevant quan es parla de la caiguda dels cabells.

Al costat d'aquesta optimista imatge, Lydia Bosch ha explicat el que li ha passat als cabells en els últims mesos. «Tallar en sec: 'es diu del procediment més ràpid i sense miraments per solucionar un problema'», ha començat explicant l'artista.

«Després d'un període on, a conseqüència del coronavirus i sumat a uns mesos posteriors d'alt nivell d'estrès (afortunadament tot amb final feliç), els cabells queien de forma molt preocupant estant molt dèbils i pobres. Per això últimament sempre anava amb els cabells recollits», explica.

Abans d'acabar, Lydia Bosch ha volgut agrair al seu perruquer de confiança tota la seva ajuda. «Gràcies per sanejar els meus cabells i tornar a donar-li estil. Gràcies, Javi per donar-li vida amb el teu tall. És un luxe tenir-te a la meva».

Lydia Bosch no és l'única

Lydia Bosch és conscient que hi ha moltes dones que estan passant per la mateixa situació que ella. De fet, un altre dels rostres coneguts que ha decidit mostrar públicament la seva afecció ha estat Fabiola Martínez.

Primer pla Fabiola Martínez
Fabiola Martínez pateix el mateix problema de Lydia Bosch | Europa Press

L'exdona de Bertín Osborne també va acudir a les xarxes socials per compartir els seus problemes d'alopècia, i ja de passada reaccionar a l'altercat que es va viure a l'última gala dels Premis Òscars.

«Jo fa anys que m'aplico un tractament per controlar la caiguda», va assegurar la dona, abans de retreure amb duresa l'actitud de Chris Rock. «És una vergonya que algú es pugui mofar d'una altra persona per aquest motiu», finalitzava.