Primer pla d'Íñigo Onieva

Íñigo Onieva i el problema de salut que paralitza l'embaràs de Tamara Falcó

Íñigo ha descobert què està passant a la família de Tamara Falcó

Íñigo Onieva és l'empresari més famós de la premsa del cor perquè manté una relació estable amb Tamara Falcó. La relació avança a passos de gegant, de fet molts periodistes pensen que no trigaran a passar per l'altar. Després de l'esperada boda vindrà l'embaràs, malgrat que els últims esdeveniments han posat en perill aquest pla.

Íñigo Onieva sap que una persona propera a la seva parella té un problema de salut: està ingressat a un hospital madrileny per Covid. Estem parlant de Mario Vargas Llosa, parella sentimental d'Isabel Preysler i padrastre de Tamara. Ha estat la periodista Adela González l'encarregada de donar la notícia al programa Sálvame per aclarir els rumors.

Tamara Falcó i Íñigo Onieva
Íñigo Onieva té el suport de Tamara Falcó | GTRES

Íñigo ha rebut acusacions força fortes que podrien haver trencat la seva relació amb Tamara Falcó, però ningú no pot amb aquest amor. El jove sempre ha comptat amb el suport de la seva família política, per això la malaltia de Mario Vargas Llosa ha paralitzat els seus plans. Fins que el prestigiós escriptor no estigui bé res tornarà a ser com abans, malgrat que ja està fora de perill.

Íñigo sap que Mario està bé, de fet la presentadora Adela González assegura que l'ingrés ha estat per prevenir més que per curar. Va acudir a l'hospital el dimecres 20, però la notícia no ha transcendit fins ara perquè el pacient és molt reservat. «Eren les 15.00 hores quan es va produir aquest ingrés i va anar amb Tamara i amb Isabel Preysler».

Isabel Presley i Mario Vargas Llosa
Íñigo Onieva sap què li ha passat a Mario Vargas Llosa | GTRES

Tamara Falcó està pendent de la salut de l'escriptor, ja que l'estima i sap que tracta molt bé la seva mare. La noia ja ha aclarit que vol ser mare, malgrat que no ha especificat en quin punt es troba aquest projecte. «A veure què passa», va respondre a un reporter d'Europa Press quan li van preguntar per l'assumpte.

Íñigo Onieva ha amagat la notícia: «Per prevenció»

Íñigo pertany a un món diferent i amb prou feines coneix com funciona el negoci del cor, de fet ja ha comès diversos errors. Fa una setmana va anar al casament d'Álvaro Falcó, cosí de la seva xicota, i va publicar una fotografia que va provocar una exclusiva. Tamara no va trigar a justificar-lo i va explicar que l'empresari ho va fer sense mala intenció, simplement per desconeixement.

Onieva és propietari d'una discoteca molt important de Madrid i els periodistes saben que passa gran part de la nit allí. Alguns dels seus clients l'han traït i l'han acusat d'haver coquetejat amb altres dones, però Falcó no dona importància a aquests rumors. Està molt enamorada d'ell, així que no consentirà que ningú posi en perill aquest festeig.

El xicot de Tamara Falcó era conscient del problema de salut de Mario Vargas Llosa, però ja ha après la lliçó. No ha parlat de tema amb ningú per protegir la intimitat de l'escriptor, malgrat que la informació ha acabat transcendint. «L'han ingressat per prevenció, per haver tingut Covid-19, però diem que ara està fora de perill», explica Adela González.

Íñigo Onieva haurà de demanar matrimoni a Tamara

Íñigo ha optat per fer cas omís als seus detractors, ja que sap que el seu festeig amb la marquesa de Griñón funciona bé. La parella passarà per l'altar aviat, malgrat que Falcó ha deixat clar que ella no serà la que demani matrimoni a Onieva. De moment tot està paralitzat per la malaltia que ha patit Vargas Llosa, però no trigarà a reactivar-se.

▶️ Íñigo Onieva, pillado otra vez de fiesta sin Tamara Falcó

Tamara Falcó està passant pel seu millor moment, ja que té una infinitat de projectes laborals que han consolidat el seu regnat. La premsa pensa que aviat anunciarà els seus desitjos de ser mare, malgrat que abans haurà de passar per l'altar. No hi ha dubte que serà el casament de l'any, ja que la filla d'Isabel Preysler és la cara més estimada de la crònica social.