Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.

Andrea Janeiro s'assabenta del gènere del seu germà de la pitjor manera possible

Andrea Janeiro no dona crèdit a la relliscada que ha tingut Jesulín a 'El Hormiguero'

Andrea Janeiro ha vist com el seu pare ha estat entrevistat aquest dijous a 'El Hormiguero', on  la seva xerrada ha donat sucosos titulars per a la premsa rosa, un sobre el seu futur nadó.

Andrea Janeiro va sentir atenta el que Jesulín ha parlat sobre la seva experiència a 'El Desafío', concurs on els participants sobrepassen els seus propis límits. Però l'entrevista també ha deixat lloc per parlar de la vida més estrictament personal del torero.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín volien guardar en secret del sexe del seu nen, però De Ubrique va tenir un lapsus | Mediaset

En un moment donat, Pablo Motos li va preguntar per la notícia de la qual s'ha parlat molt els últims mesos. I no és cap altra que l'embaràs de María José Campanario.

Andrea Janeiro descobreix el sexe del germà que espera

Sense voler explicar gaires detalls, el pare d'Andrea Janeiro va tenir una relliscada quan ha abaixat la guàrdia. «Va estupendament, gràcies a Déu», li confessava el torero a Pablo Motos amb una cara de satisfacció. «Ja és a la recta final i gairebé és un nen d''El Desafío'», deixava anar.

Imatge de Jesulín de Ubrique rient al costat de Pablo Motos a El Hormiguero
El pare d'Andrea Janeiro ha desvelat sense voler el sexe del nadó que espera | Mediaset

Així doncs, sembla que Jesulín de Ubrique va tenir un lapsus i ha reconegut que el fill que espera amb María José Campanario té gènere masculí. Una bomba que no ha passat desapercebuda per als espectadors del programa que presenta Pablo Motos.

El torero va revelar en ple 'prime time' que la bona nova els va agafar de sorpresa fins i tot a ells mateixos. El cas és que no creien que podien ampliar la família a hores d'ara de la vida. «Qui em diria a mi que tornaria a ser pare, amb la meva Andrea de 22, la meva Julia de 18 i el meu noi de 14», sostenia Jesús Janeiro.

El pare d'Andrea Janeiro està molt content amb el seu concurs a 'El Desafío', però especialment va confessar una cosa que el va fer emocionar: veure participar la seva dona. «Em va sorprendre, la veritat, perquè no ho esperava, sabia que ella estava allà, però no que faria la prova ni concursaria ni res. Em vaig alegrar molt, què et diré de la meva dona», explicava el torero.

Va passar por a 'El Desafio'?

Sobre el concurs, Pablo Motos li va preguntar si havia passat por en algun moment, però Jesulín va contestar que «no». El valencià li va preguntar si «ser torero fa que no tinguis por de les proves».

Moment de l'entrevista de Jesulín de Ubrique amb Pablo Motos a El Hormiguero
Pablo Motos entrevistant a Jesulín aquest dijous passat a 'El Hormiguero' | Atresmedia

«En la meva professió, és clar que tenim por, hi convivim. El que intentem és controlar-lo perquè a cada correguda et poses davant d'un toro de 500 quilos i t'hi jugues la vida literalment. Sense trampa ni cartó», va exposar.

Jesulín va admetre que «ser torero no vol dir que no tingui por de res. Però aquest temor passa a segon pla perquè a la plaça de toros, la por et deixa molt exposat».

▶️ Andrea Janeiro sorprende a todos y reaparece muy cambiada

Andrea Janeiro s'assabenta de la dinerada que va pagar el seu pare

El presentador valencià també va parlar d'altres temes que el pare d'Andrea Janeiro no vol recordar gaire. I és que Motos va treure a la palestra l'època en què l'andalús va treure a la venda un disc amb el seu gran èxit, 'Toda'. «Amb això vaig donar peu als meus enemics per trepitjar-me perquè a la plaça era més complicat que ho fessin», va dir.

«Només ho feien per faltar-me al respecte i, com que em perjudicava, vaig decidir tallar en sec, vaig deixar la música», va assegurar. «Vaig haver de pagar 70 milions de pessetes per abandonar aquest món i cancel·lar fins a la gira per Amèrica», revelava. Així ho explicava el destre la nit de dijous passada a l'espai d'Antena 3.