Muntatge fotogràfic de Zayra i Guti.

Jairo Soguero, l'home que fa de pare a Zayra, la filla rebel de Guti

La filla de Guti ha generat molt enrenou darrerament

Guti, l'exjugador del Reial Madrid, ja respira una mica més alleujat. Després de patir durant anys la rebel·lia de la seva filla Zayra, ha comprovat com la jove feia un canvi radical. Gran part de culpa d'aquesta transformació cal atribuir-la al seu xicot Miki Mejías i a Jairo Soguero, la parella d'Arancha de Benito.

Fa uns dies la família va gaudir d'un petit descans a Marbella. Asseguren que la jove està irreconeixible, allunyada completament de tots els escàndols mediàtics que va protagonitzar en el passat.

Imatge de Zayra Gutiérrez, la filla d'Arancha de Benito i l'exfutbolista José María Gutiérrez
Zayra, filla de Guti, s'ha distanciat del món mediàtic | Instagram

Guti ha patit amb les polèmiques

Durant la pandèmia, la filla de Guti es va fer popular pel seu comportament irresponsable. Ara viu una fase d'estabilitat gràcies a la influència del nou noi. Tal com recull 'ABC', els canvis són evidents, tant en l'aspecte físic com en la manera de comportar-se.

Sembla que ha deixat enrere l'afició desmesurada per la festa i les sortides nocturnes. Es troba molt centrada en els seus estudis del cicle superior d'Educació Infantil i en les obligacions del dia a dia.

Tot just porten un any de relació, però ha estat el temps suficient per encarrilar una noia a qui sempre van definir de rebel. En algun moment es va arribar a especular amb la possibilitat que fins i tot formalitzessin la seva història d'amor passant per l'altar. I és que una foto dels dos disfressats a les xarxes socials va fer que saltessin totes les alertes.

Imatge de Zayra Gutiérrez amb el seu pare.
Guti posant amb Zayra | Xarxes socials

Però el casament, de moment, haurà d'esperar. Per part seva, Arancha de Benito està encantada amb el seu gendre, fins al punt que reconeix que està contenta «si veu la seva filla feliç».

Així les coses, els dos joves intenten passar el màxim temps possible junts, fins i tot durant les vacances. Sí, ja que se'ls va poder veure aquesta Setmana Santa a Marbella.

L'ex de Guti passa per un dels millors moments de la seva vida al costat de Jairo. Va ser amor a primera vista i va arribar per ocupar el buit deixat al seu moment per Agustín Etienne, amb qui va estar sis anys. En porta gairebé tres al costat d'aquest empresari del sector immobiliari i de la seguretat, que li ha tornat la il·lusió.

En una de les primeres intervencions públiques després de conèixer-se l'idil·li, ella es mostrava encantada. «És molt detallista, em fa sentir molt còmoda i em deixa ser jo mateixa, ja que en les relacions el respecte és essencial», apuntava. Una cosa que valora molt és que hagi encaixat a la perfecció amb els seus fills.

Queden enrere ja aquells missatges de Zayra que van circular pels programes de televisió en què mostrava les seves desavinences amb Arancha. Uns missatges que la jove havia intercanviat amb un amic, referint-s'hi de molt mala manera.

Guti té un altre fill que fuig del focus mediàtic

Guti té un altre fill fruit de la relació amb Arancha de Benito, que fuig del tot dels mitjans de comunicació. De fet resulta complicat posar-hi cara. En tot cas, Aitor té previst dedicar-se en el futur al periodisme esportiu i per això ja està a la universitat.

És molt més tímid que Zayra i fuig del tot de les batalles entre els seus pares, així que roman al marge de tot, conscient que vol ser un personatge anònim.

Imatge d'Arancha de Benito i la seva parella, Jairo Soguero
L'ex de Guti està molt il·lusionada | EUROPA PRESS

Amb força freqüència sol dedicar a Arancha de Benito paraules molt afectuoses a les xarxes socials. «Ets la millor del món i només et puc dir gràcies, per tot el que fas per mi», escriu. Ella tampoc no es queda enrere i assegura: «Et miro i veig un projecte d'home, amb les seves idees rebels».

Guti està molt content amb el canvi adoptat per la seva filla. I és que no li resultava agradable que estigués enfrontada amb la seva exdona.

▶️ Cristiano y Georgina comparten la primera foto del bebé que sobrevivió al parto