Ana María Aldón

Ana María Aldón, desesperada en assabentar-se de què fa el seu marit a casa amb Marina

Ana María Aldón no s'esperava això

Ana María Aldón acaba de rebre un nou cop i de la persona que menys esperava. S'acaba d'assabentar de tot allò que el seu marit i Marina fan a casa quan ella no hi és present.

Després de gairebé un mes desapareguda, la dona d'Ortega Cano va tornar a les nostres vides per la porta gran. El darrer dissabte, 16 de juliol, la televisiva va anar al plató de Déjate queres per concedir l'entrevista que ha suposat un abans i un després en el matrimoni.

Durant la seva intervenció en aquest programa de Telecinco, Ana María Aldón va assegurar que, malgrat tot allò que s'havia explicat fins ara, els seus problemes familiars no tenien res a veure amb el torero, sinó amb el seu cercle més proper.

«És el meu marit qui hauria d'haver posat límits. Penso que hi podria haver hagut solucions. Per mi, una cosa important, hauria estat que digués "aquesta és la meva dona i la respecteu, us agradi o no"».

Només unes hores després d'aquesta polèmica entrevista, la dissenyadora va anar al plató de Viva la vida per retrobar-se amb tots els companys de feina. I va ser just en aquell moment quan va assegurar que el seu marit i ella no s'havien separat tal com s'havia dit durant la seva absència.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón assegura que continua amb el seu marit. | CatalunyaDiari

«Sabia que em passaria això perquè el got estava molt ple», va assegurar Ana María Aldón públicament. «Arriba un punt en què no aguanto segons quines coses, però no té a veure amb el meu marit», va apuntar a continuació.

«Sí, estem junts», va respondre, posant punt final a aquest tema. «No hi ha una separació física de cap mena, vivim sota el mateix sostre, mengem, dormim…».

Ara ha sortit a la llum la vertadera situació que Ana María Aldón està patint dins de casa seva. Contràriament a allò que ens ha fet veure, tot apunta que la seva relació amb la Marina no és tan bona com diu.

Ana María Aldón ja no pot amagar més la veritat

Ana María Aldón s'ha quedat amb el cul a l'aire després de les darreres informacions que han sortit a la llum. Malgrat que va assegurar que la seva relació amb Marina sempre ha estat bona, tot apunta que no ens ha explicat tota la veritat.

Aquest dimarts, 19 de juliol, el plató de Sálvame va saltar pels aires després de l'última bomba que Kiko Hernández va compartir amb l'audiència d'aquest programa.

Durant l'emissió de la tarda, el col·laborador de televisió va sol·licitar que li apropessin el 'pulpet' per explicar la veritat sobre tot allò que està passant a la casa d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.

Ana María Aldón plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón torna a ser traïda. | Mediaset

«Dinaré en un restaurant amb les meves filles. Totalment buit, excepte per dues persones a la barra del bar que se'm queden mirant. Em sento, començo a menjar i se m'acosta algú del cercle molt proper a Ortega Cano. Familiar d'Ortega Cano», va començar explicant.

Segons va explicar el tertulià, la relació entre la dissenyadora i la mà dreta del seu marit mai no ha estat del tot bona. «Em diu que hi ha una guerra bestial dins la casa d'Ortega Cano. Tant Ana María Aldón com Marina, l'assistenta de la casa, no se'n poden ni veure. Estan a hòstia neta».

Kiko va assegurar que, des que la col·laboradora de Viva la vida es va posicionar al costat de Rociíto, la guerra entre elles va esclatar. «Ana María, d'alguna manera, anava dient que estava d'acord amb Rocío. Per a Marina, era una mena d'ofensa que Ana María la defensés».

Però aquí la cosa no va quedar. Kiko també va confirmar el que tothom ja s'ho imaginava. «Sobre la relació entre Ortega Cano i Ana María Aldón, des de fa setmanes, la família sap que estan separats».