Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.

Ana María Aldón explica per fi la veritat i deixa a Ortega Cano en xoc

Ana María Aldón torna a posar contra les cordes al seu marit

Ana María Aldón ha fet un pas endavant i el seu protagonisme està superant per moments el del seu marit, José Ortega Cano.

Després de triomfar com a dissenyadora a la Sálvame Fashion Week, la de Sanlúcar de Barrameda ha ofert una potent exclusiva a la revista Lecturas en què ja no calla res.

Ana María Aldón ha posat el focus a la figura de Rocío Carrasco. Una dona a qui va defensar al seu dia després de veure l'esquinçador relat que va explicar a tot Espanya a Rocío, contar la verdad para seguir viva.

Ana María Aldón torna a fer enfadar el seu marit

Sabia que la seva opinió provocaria un terratrèmol a la seva família, especialment al seu marit Ortega Cano que actualment no es parla amb Rociíto. Però Ana María és una altra des de fa uns mesos i ha passat a l'acció.

Amb tot, la dissenyadora ha revelat com va ser aquesta trobada entre bastidors amb la filla de Rocío Jurado a la Sálvame Fashion Week.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano i Ana María Aldón a la 'Sálvame Fashion Week'. | Mediaset
 

Ana María Aldón detalla els detalls d'aquesta trobada amb la filla de 'la más grande'. Té clar que no vol caure a la morbositat, perquè és una cosa que no va amb ella. Sempre parlant des del respecte, la dissenyadora està en xoc per l'expectació que ha generat la trobada.

«Quan jo estava en maquillatge la vaig veure al mirall, es va acostar i em va saludar i jo la vaig saludar. És el més correcte que hi ha, saludar una persona que a mi no m'ha fet res, ni jo a ella», revela Lectures. «Ella em va fer dos petons quan em va conèixer, al principi de jo estar amb el meu marit», comenta, si bé aquest gest deia molt més del que ella pensava.

Els secrets de la trobada entre Ana María Aldón i Rociíto

La trobada entre totes dues ve després de la polèmica que es va generar després de les paraules d'Aldón. I és que l'andalusa no va tenir problemes a confessar que sí que creu Rociíto en la seva baralla contra la seva família.

El que queda clar és que aquesta salutació va posar de manifest que Ana María té opinió pròpia. Defensa el que ella creu convenient, sense por dels retrets de la família.

Imatge de Rocío Carrasco desfilant com a model a la Sálvame Fashion Week 2022
Rocío Carrasco va tenir una trobada molt cordial amb la dona d'Ortega Cano. | Telecinco
 

«Per mi ella és la persona que ha fet una docusèrie dient que no creu que fos encertada la decisió que va prendre la seva mare [de casar-se amb el torero]. Però, al cap i a la fi, la va prendre ella», sosté.

Això sí, en els dos petons que es van fer va tenir un gran pes per a Ana María alguna cosa en concret. «Per mi, Rocío Carrasco és la filla de Rocío Jurado, a qui he admirat moltíssim», ha manifestat.

▶️ María Teresa Campos aclara sus palabras sobre Rocío Carrasco

«Tinc els meus valors, la meva pròpia manera de pensar i no m'agrada tenir càrrega»

La veritat és que la seva admiració cap a la 'chipionera' va fer que Ana María es fixés més en José Ortega Cano, fins que va caure enamorada d'ell.

Rocío Carrasco a 'Sálvame'
Rocío Carrasco i Ana María Aldón es van saludar a 'Sálvame' fa uns dies. | Telecinco
 

El cas és que per què no va negar la salutació a la filla de Rocío Jurado? Doncs Ana María defensa així el que va fer. «Tinc els meus valors, la meva pròpia manera de pensar i no m'agrada tenir càrrega. No m'agrada carregar una motxilla, pesa molt. Ella va donar la seva opinió, va dir el que va pensar i ja està», opina l'andalusa.

I apunta, per finalitzar, que «no es tracta d'empatia, és que simplement es tracta d'educació. Et diu 'un petó, Ana María'. Tu, com a persona educada, li respons de la mateixa manera», concloïa la dona d'Ortega Cano.