Fotomuntatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.

La germana de Tamara Falcó parla més del compte i explica el secret d'Íñigo

Tamara Falcó ha vist que un familiar seu ha parlat sense embuts de la seva parella

Tamara Falcó fa més d'un any que surt amb Íñigo Onieva i, aparentment, està molt feliç per la relació. Tot i això, en tot aquest temps ha hagut de patir l'aparició de continus rumors sobre infidelitats d'ell. I precisament d'aquest jove ara s'ha atrevit a parlar Ana Boyer, la seva germana petita.

La filla del marquès de Griñón ha vist que aquesta no ha dubtat a respondre diverses preguntes sobre el seu cunyat. Ho ha fet sense mossegar-se la llengua i deixant clar que no fa cas als rumors sobre l'empresari.

Tamara Falcó, farta dels constants rumors d'infidelitats

La guanyadora de MasterChef Celebrity ha tingut diverses relacions sentimentals, encara que potser la que s'ha fet més pública és la que viu amb Íñigo. En cap moment no s'han amagat de la premsa, gaudeixen de la seva vida com si res i no deixen d'aparèixer junts. Però aquesta exposició pública ha comportat l'interès dels mitjans.

En concret, revistes i programes de televisió han seguit el jove diverses vegades i això ha propiciat especulacions. Com hem esmentat, se li han atribuït diferents infidelitats. I tot perquè se li han pres imatges a discoteques on semblava 'tontejar' amb altres noies.

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Tamará Falcó ha hagut d'afrontar moltes informacions sobre infidelitats per part de la seva parella. | GTRES
 

És més, fins i tot han aparegut testimonis que indiquen que ell hauria tingut més que paraules amb alguna dona. Tot i això, la filla d'Isabel Preysler mai ha fet cas a aquestes informacions i continua feliç al costat de la seva parella.

▶️ Mario Vargas Llosa e Isabel Preysler reaparecen tras los alarmantes problemas de salud

Tamara Falcó veu la seva germana parlar d'Onieva

Falcó ha vist ara que la seva germana petita, Ana Boyer, s'ha atrevit a parlar del noi. Cap familiar ho havia fet fins ara, però la benjamina no ha dubtat a fer-ho. Ho ha fet per 'treure la cara' per ell i per la relació que manté amb Falcó.

Tot ha passat a la festa celebrada a Barcelona per la joieria Rabat per presentar la seva nova col·lecció. Allà la filla del desaparegut Miguel Boyer ha concedit unes paraules a Europa Press.

En efecte, se li ha preguntat sobre com és Íñigo com a cunyat i ha deixat de manifest que està encantada amb aquest. I és que ha dit: «A mi m'encanta. Em porto molt bé amb ell».

A això hi ha afegit: «Tenim molt bona relació des de sempre. I, sobretot, el més important és que la Tamara està feliç, amb un somriure tota l'estona. Això és el que volem nosaltres».

Ana Boyer en una gala
Ana Boyer ha tingut molt bones paraules per la parella de Tamara. | Europa Press
 

Partint d'aquest punt, s'ha volgut saber si aviat es produirà el casament entre aquesta parella. Davant d'aquesta qüestió ha exposat que serà «quan ells decideixin. Estan molt feliços, però ells ja ho decidiran quan vulguin».

«No fa tant de temps que estan junts. No han de sentir cap mena de pressió».

Així mateix, se li ha posat damunt la taula que l'enllaç s'endarrereixi fins que s'hagin mudat a la casa que Falcó s'ha comprat. I sobre això ha afirmat: «Això no hi té res a veure. Quan es vulguin casar es poden casar, perquè això de la casa s'ha anat endarrerint».

«De totes maneres, ells estan molt bé a Bárbara Braganza».

Com no podia ser d'una altra manera, també se li ha preguntat sobre els rumors respecte a un embaràs de Tamara. I aquí ha estat una mica més evasiva: «I aquests rumors per què? Acabo d'arribar a Espanya i no he sentit res. No en tinc ni idea, però no, crec que només són rumors».