Fotomuntatge d'Antonio David i David Flores

David Flores Carrasco, atordit amb l'avís que acaba de rebre el seu pare

David Flores Carrasco ja sap qui és el seu pare

David Flores Carrasco està cansat de la guerra familiar que fa anys que pateix, gairebé des que va néixer, ja fa 23 anys. El fill d'Antonio David ha vist que el seu pare sempre ha intentat posar-lo en contra de la seva mare, per a desgràcia de la madrilenya.

David Flores és un noi que es caracteritza per la seva discreció. I sempre s'ha estimat més mantenir-se en un segon pla de la guerra mediàtica que han mantingut els seus pares, i que sembla no tenir fi.

A les últimes hores, David Flores s'ha adonat que l'exguàrdia civil ha tornat a la càrrega contra Rocío Carrasco. I contra tot el que va significar el documental Rocío, contar la verdad para seguir viva.

David Flores Carrasco, sense reacció després de l'última del pare

Parlem d'un format en què Antonio David tenia totes les de perdre. I és que va ser acomiadat de Sálvame després que s'emetés el capítol zero de la docusèrie.

Una entrega en què Rociíto treia a la llum un episodi punyent en què explicava que s'havia volgut treure del mig. Estava farta de l'assetjament que hauria patit per part de l'exguàrdia civil.

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores torna a parlar de la seva ex al seu canal de YouTube. | GTRES
 

El cas és que David Flores, aquests últims mesos, ha vist que el seu pare ha obert un canal de YouTube per descarregar tota la seva ràbia contra la mare dels seus fills. En aquest mitjà aprofita per posar el focus no només a Rociíto sinó a La Fábrica de la Tele i tots els que han fet que avui no pugui treballar a la televisió.

Per sorpresa, Antonio David ha parlat novament i ha respost a una pregunta que la mateixa Rocío es fa des de fa temps. Per què Antonio David mai no l'ha demanada, malgrat les acusacions de maltractaments en l'emissió de la docusèrie?

Antonio David dona la resposta que molts estaven esperant

Després d'unes setmanes en silenci, l'extelevisiu ha explicat una vegada per totes les raons. «Vull aclarir que mai he denunciat penalment ni civilment la mare dels meus fills. Això no vol dir que el dia de demà no ho faci», va sentenciar al seu canal de YouTube.

De fet, aquests són els motius de no haver-se mullat respecte a aquest tema, i aquests versen sobre qui ha de fer aquest pas.

«El que acusa és el que ha de demostrar la culpabilitat. Segueixo esperant aquesta acusació i que es demostri que soc culpable d'aquell delicte de violència del qual se'm va acusar públicament».

Antonio David Flores amb posat seriós
Antonio David Flores no descansa en el seu enfrontament amb Rociíto. | YouTube
 

«Segueixo esperant l'obertura d'aquest cas després del sobreseïment», va afirmar, posant de manifest que no se li ha demandat per aquests teòrics episodis que va revelar la seva ex.

L'avís que deixa tremolant dos pesos pesants de 'Sálvame'

Per acabar-ho d'adobar, l'exguàrdia civil va treure un altre tema a col·lació de la demanda a La Fábrica de la Tele per acomiadament improcedent. Aquest va ser un judici que va acabar guanyant, i va avisar que també passarà per damunt d'altres persones de la cadena de Fuencarral.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Jorge Javier Vázquez està al punt de mira d'Antonio David. | Telecinco
 

«Molts em pregunteu que quan arribarà el torn de Carlota Corredera i Jorge Javier. Tranquils, que tot arribarà. Jo sempre dic que això és com la gota malaia, és qüestió de paciència», va assegurar confiat de les seves possibilitats dins l'àmbit judicial.

David Flores Carrasco veu el seu pare pletòric durant els últims mesos, i no només per aquests assumptes tan complicats, sinó a la seva vida més personal. Ja no s'amaga dels paparazzis i presumeix de la seva parella, com va fer el cap de setmana passat quan va viatjar a Mallorca per passar uns dies de plaer al costat de Marta Riesco.