Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó comparteix el consell millor guardat sobre el seu aspecte físic

La filla d'Isabel Preysler ha patit una gran transformació després de perdre pes

Tamara Falcó està més maca que mai, i és que la filla d'Isabel Preysler canviava completament d'hàbits per enfocar-se en un estil de vida més saludable.

 

Falcó arribava a perdre fins a 20 quilos, però no sense ajuda, una cosa que intriga molt els seus seguidors.

«És una pregunta complexa que em feu moltes i la veritat és que el sobrepès es pot deure a moltes situacions diferents».

«Jo no soc metge, no m'atreveixo a aconsellar-te, el que sí que et dic és que no vaig parar fins a aconseguir-ho, encara que tingués alts i baixos i sempre en mans de professionals», revelava fa poc.

Tamara Falcó caminant pel carrer
Tamara Falcó llueix espectacular després del seu impressionant canvi físic. | GTRES
 

En el seu cas, el secret resideix en una rutina d'exercicis diària, combinada amb ioga i grans canvis en la seva alimentació.

Però, sobretot, amb el fet de comptar amb un equip d'especialistes que la van guiar en el procés. De fet, Tamara ha seguit una dieta enfocada a afavorir el funcionament del tiroide, amb aliments rics en minerals, com ara el marisc, els peixos o els llegums.

Encara que el punt clau per perdre pes resultava ser el ioga, el seu aliat més gran. Una pràctica que l'ha ajudat a trobar un equilibri corporal.

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Imatge de Tamara Falcó amb la seva parella, Iñigo Onieva. | GTRES
 

Segons diversos experts, practicar aquest esport ajuda a cremar calories i disminuir l'estrès, dos aspectes bàsics per sentir-se bé al dia a dia.

Respecte a la seva vida personal, a la marqueseta de Griñon no li pot anar millor, i és que està molt enamorada d'Iñigo Onieva, amb qui fins i tot planeja casar-se.

La parella ha hagut de fer front a molts rumors d'infidelitat, però sembla que han decidit no fer-ne cap mena de cas i continuar endavant.

A més, recentment Tamara també ha estat al punt de mira per les sospites d'un possible embaràs.

Tot, arran d'una imatge en què el seu abdomen es veia més voluminós del que és habitual, cosa que feia que molts insinuessin que podria estar a la dolça espera.

Però res més lluny de la realitat, i és que ella mateixa descartava completament aquesta possibilitat. Almenys de moment.

▶️ La nueva vida de Carmen Martínez Bordiú: Oculta un gran secreto y vive escondida fuera de España

Tamara Falcó presumeix de la seva relació amb Iñigo Onieva

Pel que fa a aquest tema, la família de Falcó sembla encantada, sobretot perquè veuen la marqueseta d'allò més feliç.

Així, Ana Boyer, la seva germana, deixava caure que no hi havia cap pressió per si la parella decidia passar per l'altar.

«Quan ells decideixin. Jo crec que estan molt feliços, però ells decidiran quan vulguin, tampoc fa tant que temps que estan junts, no han de sentir cap mena de pressió», sostenia.

Imatge de Tamara Falcó posant amb els seus familiars.
Tamara Falcó posant amb els seus familiars en el seu 40è aniversari. | GTRES
 

I respecte als rumors que insinuaven que Tamara pogués estar embarassada, Boyer es mostrava molt sorpresa.

«I aquests rumors per què?», es preguntava. «Jo acabo d'arribar ahir a Espanya i no he sentit cap rumor, no en tinc ni idea, però no, crec que només són rumors».

Sembla que la parella tindria intenció de mudar-se primer a casa seva. «Quan vulguin casar-se es poden casar, però això de la casa se li ha anat endarrerint», opinava sobre això.

I respecte a la relació entre Iñigo Onieva i la seva família política, Ana deixava molt clar que té molt afecte al seu cunyat.

Tamara Falcó amb la seva mare i la seva germana a la seva festa d'aniversari
Tamara Falcó amb la seva mare i la seva germana Ana. | GTRES
 

«A mi m'encanta, em porto molt bé amb ell, tenim molt bona relació des de sempre i sobretot és que Tamara està feliç, amb un somriure tota l'estona, això és el que volem nosaltres», apuntava.

A més, la filla d'Isabel Preysler desmentia del tot que pogués existir algun tipus de problema familiar.

«No hi ha cap pressió, entre nosaltres no sentim cap mena de competició ni res, jo sempre que veig la meva mare o la Tamara sortir i les veig guapes m'alegro per elles, estic desitjant que estiguin cada vegada més guapes».