Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'

Ana María Aldón explica tota la veritat sobre el seu nou embaràs

Sembla que Ana María Aldón ha fet les paus amb el seu marit, Ortega Cano

Ana María Aldón ha estat protagonista de la premsa rosa durant les últimes setmanes. El motiu és que va decidir treure a la llum la complicada relació sentimental que vivia amb el seu marit, Ortega Cano. I és que, entre altres coses, no volia fer plans en parella.

Des de llavors, alguns familiars també han parlat sobre això després de la polèmica entrevista de la dissenyadora. És més, el matrimoni s'ha intercanviat retrets públicament. I tot això ha provocat una forta crisi.

No obstant això, sembla que la tempesta ha passat, tenint en compte que estaria pensant a viure un nou embaràs i així li ho ha dit al seu entorn.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón voldria tenir un altre fill amb Ortega Cano | CatalunyaDiari

Ana María Aldón s'ha reconciliat amb Ortega Cano

Les paraules de la col·laboradora de Viva la vida sobre el seu matrimoni i sobre la família del seu marit van generar molta polèmica. Per això, van sorgir molts rumors d'una possible ruptura de la parella. Rumors que ara semblen haver desaparegut definitivament.

El motiu d'aquesta situació és que, segons sembla, Ana i José han estat junts durant les vacances de Setmana Santa. Una persona propera a ella, amb qui s'ha confessat, ha parlat amb Socialité. I ha explicat que «han estat tota la setmana a Costa Ballena gaudint d'una segona lluna de mel».

«Estan com uns adolescents, quan no estan junts és horrible perquè estan tot el dia enviant-se missatges per WhatsApp. Ell li envia missatges afectuosos, es posa molt romàntic i a ella amb això li cau la bava. Arriben a ser molt apegats».

A això hi ha afegit: «Que discuteixen, doncs sí, és cert, però això no vol dir que no estiguin en un dels seus millors moments. Hi ha vegades que si el torero no li contesta en cinc minuts, ella ràpidament ho truca. Vaja, que estan com dos adolescents».

Ana María Aldón vol tornar a quedar-se embarassada

La dona del torero sembla que està tan feliç amb aquesta 'reconciliació' que vol fer un pas endavant. Segons la font del programa, «es planteja tornar a ser mare. Tots dos estan vivint com una segona lluna de mel després de tota aquesta revolució».

«Van tenir una discussió perquè Ana María li va retreure tot el que ell havia dit de la seva medicació. Ell la va escoltar callat i li va demanar perdó. Ara estan molt bé».

El fet que hagin pogut superar aquestes dificultats sembla que ha fet a Aldón plantejar-se repetir maternitat. Així, a més de la seva filla gran, fruit d'una relació anterior, voldria donar un germanet a José, el fill que té amb Ortega.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ana es planteja de nou la maternitat després de superar la crisi | GTRES

Segons la persona del seu entorn, «és un desig i un sentiment que ella té des de fa molt de temps. Quan ell va entrar a la presó, Ana estava convençuda, però després va anar passant el temps. Ens diu que li hauria encantat tenir un altre fill amb ell».

«I en aquest moment tan bo que estan vivint, és una cosa que, de vegades, es planteja de debò».

Això sí, ha reconegut que hi ha una cosa que frena a la dissenyadora a l'hora de tenir un nou bebè. Ha dit que «el que li fa enrere és l'edat. Sí, perquè ella podria tenir un embaràs de risc, per la qual cosa no acaba de fer el pas i potser no ho farà mai».

«Però és un somni que hi té i no ha complert».

Primer pla Ana María Aldón
L'edat es l'únic que frena a Ana María Aldón | Mediaset

La periodista María Patiño ha donat el seu punt de vista sobre aquest tema. Les seves paraules exactes han estat aquestes: «No me'n xoca el desig d'ella, que té 44 anys, de ser mare, però sí aquesta reconciliació en només dues setmanes. Caldrà veure si aquest desig es converteix en realitat o no».