Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro

Alejandro Reyes comunica al seu pare la seva decisió final

Alejandro Reyes vol resoldre ja el tema de la seva paternitat

Alejandro Reyes no veu el dia que s'acabi la seva guerra contra Pepe Navarro. I és que durant tota la seva vida aquest jove ha hagut de viure amb la incertesa de qui és el seu veritable pare.

I malgrat que la justícia va adjudicar la seva paternitat al presentador, aquest és un tema que encara continua creant polèmica. Més de 20 anys han passat des del naixement d'aquest jove actor i els seus progenitors encara no han aconseguit signar la pau.

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Alejandro Reyes està cansat de la guerra mediàtica i legal que mantenen els seus pares | Europa Press

Però lluny d'acceptar una paternitat que, segons ell, no li pertany, el comunicador va anar al plató del Deluxe per deixar aquest tema tancat finalment. El darer mes de novembre, Pepe Navarro va portar la prova definitiva que demostraria que Alejandro Reyes no és fill seu.

Després d'aquesta visita, Ivonne Reyes va decidir no amagar-se més i va optar per respondre de la mateixa manera al suposat pare del seu fill. Ara, la veneçolana ha explicat al plató de Viva la vida la decisió que ha pres l'actor en relació amb aquest tema.

Alejandro Reyes està molt cansat

A Alejandro Reyes tot aquest tema el cansa molt, per això ha decidit posar punt final a la història. Després de renunciar a la pensió de paternitat que per llei li pertanyia, el fill d'Ivonne Reyes ha pres la decisió de no sotmetre's a la prova d'ADN que podria posar fi al seu patiment.

Aquest diumenge, 17 d'abril, la model va explicar a Viva la vida els motius que té el seu fill per no fer-se aquesta prova. «a vosaltres us sorprèn veure aquest Pepe. A mi no em sorprèn, jo sé com és realment aquest senyor», va assegurar al principi.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Ivonne Reyes explica els motius que té Alejandro per no fer-se una prova d'ADN | Europa Press

«No me'n refio, no sé de què pot ser capaç. Aquest home seria capaç de manipular les proves, però és que, a banda que jo no vull, el meu fill Alejandro tampoc vol fer-se-les», va explicar la mare d'Alejandro Reyes a continuació.

«Per ell va ser molt dolorós parlar amb el seu pare i no vol tornar a passar pel mateix. Pepe va quedar en veure l'Alejandro i el va deixar tirat. El meu fill s'ha preguntat durant molt de temps per què el seu pare no l'estimava... Ara ja no s'ho pregunta».

Alejandro Reyes escolta el seu pare a 'Viva la vida'

La decisió d'Alejandro Reyes va sortir a la llum després d'escoltar les darreres declaracions del seu pare. El presentador de televisió va entrar telefònicament a Viva la vida per queixar-se, una vegada més, del tracte desigual que estava rebent per part del programa.

El periodista no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de retreure a Ivonne Reyes les paraules que li dedicava en directe. A més, també va voler aprofitar l'ocasió per criticar la cadena per permetre que la model segueixi «explicant mentides» als seus programes de televisió.

«És autènticament menyspreable com esteu permetent això a aquesta senyora que sabeu que ha mentit», va dir el pare d'Alejandro Reyes, molt molest.

Primer pla de Pepe Navarro
El pare d'Alejandro Reyes s'enfada en directe | Europa Press

«Hi ha uns detectius que ella va contractar per treure'm l'ADN, i aquest ADN demostra que el seu fill no és el meu fill. Haurà de parlar davant un jutge per explicar-li això. És molt greu el que està passant, no és una broma, vosaltres us ho preneu com una broma i no és una broma».

Malgrat que tot es va començar a tensar quan Emma García va decidir intervenir en el seu discurs. La presentadora va assegurar que allà «no permeten res», simplement es dediquen a escoltar allò que els seus convidats han d'explicar.

«Deixar parlar aquesta senyora amb la documentació que teniu, no és possible», li va retreure Pepe Navarro tant al format com a la mateixa cadena.