Muntatge amb fotos de David Bustamante i Alejandra Rubio.

Alejandra Rubio sorprèn en confessar la seva relació amb David Bustamante

Alejandra Rubio ha explicat a 'Viva la Vida' el que sent per David Bustamante

Alejandra Rubio s'ha convertit en una de les col·laboradores més importants de Telecinco i ja no depèn del cognom Campos. Sap que pertany a una família mediàtica, però és capaç de donar les seves pròpies notícies. Darrerament, ha confessat la relació que té amb David Bustamante i el públic s'ha quedat en xoc.

Alejandra Rubio ha parlat a Viva la Vida, programa on col·labora de forma habitual, de la seva amistat amb l'exmarit de Paula Echevarría. El coneix perquè va treballar amb la seva mare, Terelu Campos, a un programa de cuina de Televisió Espanyola. Des de llavors han compartit molts moments junts, fins i tot, han organitzat diversos àpats lluny de la petita pantalla.

Primer pla d'Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio ha explicat com va conèixer a David Bustamante | Europa Press

Alejandra ha parlat bé del cantant i ha deixat clar que és un home lluitador que està disposat a tot per aconseguir els seus somnis. L'audiència no sabia res d'aquesta relació, però ella ha fet un pas endavant perquè se sent orgullosa del seu amic. El programa Viva la Vida ha fet un repàs als orígens de David i els col·laboradors han parlat del que en pensaven.

Alejandra ha reconegut que ha estat en diversos sopars amb David Bustamante i no és l'única cara de Telecinco que el coneix. Suso, un altre dels tertulians d'Emma García, també és amic del cantant i va dir que el va convidar una vegada a jugar a futbol. L'artista pot estar tranquil, ja que l'han deixat en molt bon lloc.

Alejandra Rubio aclareix els dubtes sobre la seva boda

Alejandra està en el focus mediàtic ara mateix perquè fa uns dies va publicar a les seves xarxes socials una foto de dues aliances. Va fer saltar totes les alarmes i molts periodistes van trucar a Terelu Campos per preguntar-li pels plans de boda de la seva filla. La protagonista no ha tingut més remei que explicar la veritat per evitar que l'audiència segueixi parlant sense sentit.

Primer pla de David Bustamante.
David és molt bon amic de la família Campos | GTRES

Rubio explica que no té intenció de casar-se de moment, simplement va publicar al seu Instagram un regal que li va fer el seu xicot. Carlos Agüera, la seva parella, té contacte amb algunes joieries de Màlaga, per això va aconseguir els anells. Caldrà esperar un temps per veure la neboda de Carmen Borrego vestida de blanc.

La col·laboradora ha parlat clar i ha desmentit tots els rumors: «No em casaré, però per dins de l'anell hi posa alguna cosa. Carlos em va fer un regal, és una aliança que ell em volia regalar i que portéssim una aliança tots dos i em sembla genial. M'ho faria per Sant Valentí, però no havíem baixat a Màlaga i és de la joieria dels seus pares».

David Bustamante està integrat a la família d'Alejandra

Alejandra Rubio ha explicat que David, el cantant més famós d'Operación Triunfo 1, és un bon amic de la família Campos. Terelu ha treballat amb ell i s'ha adonat que és un home senzill, per això passen tant de temps junts. El programa Viva la Vida ha fet investigat el passat de Bustamante i ha parlat amb fonts molt properes.

Rubio ha estat d'acord amb les dades que ha publicat el programa: Bustamante és una persona familiar i humil que sempre vol ajudar. Els amics de l'artista han parlat a Telecinco i han deixat clar que a David no l'ha afectat la fama.

Haurem d'esperar fins que la filla de Terelu celebri la boda per veure si convida el cantant, detall que no seria estrany.

La neboda de Carmen Borrego és amiga de molts famosos, per això s'ha convertit en una cara molt coneguda, a més que pertany a una família important. Els experts diuen que té tot el necessari per triomfar a la televisió, de fet és just el que està fent.