Muntatge Nuria Roca i el seu marit

Nuria Roca i el seu marit anuncien la mort més inesperada

Nuria Roca i el seu marit acaben de patir una dura pèrdua

Nuria Roca i Juan del Val van ser notícia durant aquests dies perquè eren a Nova York quan es va produir l'acte violent al metro. Un fet tràgic al qual avui la parella sumen un altre, més personal. Han perdut una persona a qui tenien un immens afecte i afecte.

En concret, han fet servir les seves xarxes socials per anunciar la tràgica mort del seu amic Emilio Moreno, un conegut apoderat taurí sevillà de tan sols 43 anys, i que ha perdut la vida de manera absolutament inesperada.

Nuria Roca i el seu marit ploren la mort del seu amic

Nuria Roca i el seu marit acaben de rebre la notícia de la mort d'Emilio i els ha deixat trencats de dolor. Exactament, a Juan perquè mantenia una gran amistat amb l'andalús, amb qui li unia, entre altres coses, la seva passió per la tauromàquia.

El marit de Nuria Roca està absolutament destrossat pel que ha passat i així ho ha donat a conèixer a les seves xarxes socials. Com a homenatge per a Moreno, n'ha compartit una foto acompanyada d'unes emotives paraules al seu compte d'Instagram.

Ha escrit: «Hi ha notícies que et parteixen de l'ànima. La vida també és bonica perquè és dura i és injusta... De Sevilla, taurí, mercader i del barri de l'Arenal. Aquests eren els teus 'defectes' i tenies més». «Eres bo i cabal. Molt bo i molt cabal. De tal pal».

En aquest punt, la parella de Nuria Roca ha donat a conèixer algunes de les bromes que es feien i fins i tot el que en trobarà a faltar. En concret, ho ha fet dient: «Ens han faltat moltes cerveses per prendre, menjar-nos 'mig Sanlúcar', massa llances per comentar, quin tros d'aficionat!».

«Ja no et molestaràs més amb mi perquè baixava a Sevilla a veure el meu xicot, tu saps. Et trobaré a faltar per allà baix, amic. D.E.P. Emilio Moreno», conclou el seu 'post'.

Nuria Roca també està dolguda per la pèrdua de l'apoderat i ho ha deixat de manifest a les seves xarxes. De fet, ho ha demostrat afegint l'emoticona d'un cor trencat a la publicació del seu marit.

Els presentadors Núria Roca i Juan del Val a la presentació del llibre 'Candela' durant la 11a edició de Librotea: El Pais, esdeveniment a Madrid el 29 de maig de 2019
Nuria Roca i el seu marit estan commocionats per la pèrdua | Gtres

Nuria Roca i Juan del Val coneixen el dolor per la pèrdua d'Emilio Moreno

Si Nuria Roca i el seu home ploren la mort d'Emilio, també ho fan moltes persones a Sevilla. I és que Emilio, que ha perdut la vida després d'una llarga malaltia, era molt conegut i estimat a la capital sevillana, la seva terra natal.

Era fill del famós apoderat anomenat també Emilio i de qui va heretar la passió per la tauromàquia. És més, junts han jugat un paper molt rellevant a les carreres de famosos destres com a Eugenio de Mora i José Ortega Cano. Això sí, en els últims temps l'ara mort havia estat portant la carrera d'un noveller de Jaén anomenat Marcos Linares.

Però no només li plora el món del toro, també el confrare, ja que era un dels germans més reconeguts de la 'Germandat del Baratillo'. És més, tal és el fervor que sentia que fins i tot dimecres passat va publicar a les xarxes una imatge de la seva túnica de natzarè.

Exactament, ho va fer per exposar que patiria molt per no poder gaudir de les processons d'aquest any. De fet, les seves paraules van ser aquestes: «Que difícil que serà el dia».

L'esmentada confraria lamenta ara la seva pèrdua, com ha deixat constància a Twitter, on ha publicat un missatge que diu així: «Amb gran pesar lamentem la mort d'Emilio Moreno Fernández, molt devot dels nostres titulars. I als que va acompanyar com a diputat de tram del Crist i també com a diputat general del pal·li. Preguem una oració per la seva ànima. D.E.P.».

▶️ Muere uno de los hijos de Georgina y Cristiano Ronaldo: Todo lo que se sabe