Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly

Lydia Lozano se sincera amb el seu marit per explicar-li que la relació s'ha acabat

Lydia Lozano no aguanta més i ha donat un cop sobre la taula

Lydia Lozano, la periodista més estimada de la premsa del cor, ha alçat la veu per explicar què està passant a Telecinco. La reportera Marta Riesco s'està burlant de la seva companya Belén Esteban i la canària no consenteix aquest atreviment. Abans hi tenia bona relació, però no permetrà que posi en dubte el talent de la 'princesa del poble'.

Lydia Lozano ha passat la Setmana Santa a Màlaga amb el seu marit Charly i un grup de reporters l'ha enxampat a l'estació. Ha aprofitat aquest moment per enviar-li un missatge a Marta Riesco, que vol estar lluny de la pressió mediàtica. La col·laboradora ha donat per acabada la relació amb l'exnòvia d'Antonio David i l'ha atacat durament.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano se n'ha anat de vacances amb Charly. | GTRES
 

Lydia no entén el motiu pel qual Marta està molesta amb Belén Esteban i ha donat la cara per ella, ja que són grans amigues. «Si nosaltres n'hem deixat de parlar, que ella deixi les meves companyes en pau, que deixi de parlar de les meves companyes. Que torni a ser la dona d'abans, que ens saludàvem pels passadissos i que no tingui por», ha deixat anar l'experta en cor.

Lydia és una dona compromesa i sap perfectament que les seves paraules causen repercussió, ja que té molt poder a Telecinco. Per això era conscient que el reporter que l'estava entrevistant necessitava material sucós i li va fer un favor en concedint-li declaracions. La periodista anava acompanyada del seu marit, un famós arquitecte que no vol saber res de la popularitat.

Lozano va comentar a Charly que havia d'atendre els reporters i és possible que li donés explicacions. L'arquitecte no n'entén sobre la premsa del cor i no sap què ha fet Marta Riesco perquè l'equip de Sálvame estigui tan enfadat amb ella. La canària ha tancat el tema i les seves paraules han acabat amb el vincle cordial que unia la reportera.

Lydia Lozano sentencia: «S'ho mereixen»

Lydia fa molt temps que treballa en el món de l'espectacle i coneix millor que ningú com funciona el negoci. Té prou autoritat per opinar sobre els personatges del moment, és per això que les seves paraules han tingut repercussió. Riesco sovint presumeix d'haver estudiat i d'aixecar-se a les 5 del matí, cosa que ha despertat la ira de Lozano.

Primer pla de Lydia Lozano.
Lydia Lozano és la col·laboradora més famosa de Telecinco. | GTRES
 

La col·laboradora no consenteix que Riesco es burli de Belén Esteban per la seva falta d'estudis, ja que és algú que es mereix estar a Telecinco. «Cadascú fa el que li dóna la gana a la vida, unes s'aixequen a les 5 del matí i altres són a la tele perquè s'ho mereixen». Aquesta defensa segur que tindrà la seva recompensa i Esteban no trigarà a posar-se en contacte amb la seva companya per agrair-li aquestes paraules.

El marit de la canària, el veritable nom de la qual és Carlos García-San Miguel, pertany a una família important de Madrid. És un home que no s'ha ficat mai en cap polèmica, tot i que ha tingut motius per fer-ho. Sempre ha estat a l'ombra, per això ha deixat que la seva dona parlés amb els reporters després de l'arribada de vacances.

Lydia Lozano descobreix què està passant realment

Lydia és una experta i sap què està passant a Telecinco, per això li ha recomanat a Marta Riesco que no tingui por. L'estimada tertuliana de Sálvame prefereix no acabar la seva relació amb la reportera, tot i que abans se «saludaven pels passadissos». Però Riesco ha traspassat certs límits i ha esdevingut la gran rival de l'equip de Jorge Javier Vázquez.

▶️ Lydia Lozano esconde la millonaria herencia que no podrá dejar a sus hijos

Lozano ha tornat a televisió amb les piles carregades i està desitjant donar la seva opinió sobre els temes del moment. És una de les poques col·laboradores que mai no ha deixat Sálvame de forma temporal, ja que la seva fortalesa no té fronteres. Això ha fet que el públic el tingui en alta estima i que sigui una de les cares més apreciades del programa.