Imatge de Cristiano Ronaldo amb el rostre seriós al terreny de joc

La possible causa de la mort del nadó de Cristiano Ronaldo

La parella anunciava a darrera hora del dilluns la defunció d'un dels bebès que esperaven

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez passen, sense cap mena de dubte, per un dels moments més traumàtics de la seva vida. I és que dilluns passat anunciaven la mort d'un dels dos bessons que esperaven. 

Si bé és cert que la germana sí que ha aconseguit sobreviure al part, també ho és que el seu naixement ha quedat totalment eclipsat pel prematur adéu d'un dels bessons.

El fet que la petita hagi sobreviscut asseguren que els dona força per «viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat». 

Fins ara, la informació que ha transcendit als mitjans és pràcticament inexistent, tot i que diversos mitjans internacionals creuen que podrien conèixer les causes que han provocat la mort del fill de Cristiano Ronaldo.

▶️ Muere uno de los hijos de Georgina y Cristiano Ronaldo: Todo lo que se sabe

La possible causa de la mort del fill de Cristiano

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez estan devastats. I és que, el que seria un dels moments més especials de la seva vida, s'ha convertit en tot un malson.

Se sap ben poca cosa sobre què ha passat durant el part, però la causa de la mort podria haver estat una complicació en el procés. I és que cal destacar que les complicacions són quelcom força típic en el naixement de bessons. 

Tot i això, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez no n'han donat detalls. Des de Portugal —sobretot— s'apunta a una complicació inesperada en el part com a possible causa de la defunció del petit. El futbolista i la seva parella, nascuda a l'Aragó, han demanat respecte per la seva pèrdua. 

«Profunda tristesa»
 

A darrera hora del passat dilluns, la parella donava la trista notícia: havien perdut un dels dos nadons en el part. Tot just entrats el tercer trimestre de l'embaràs, la parella anunciava a través de les xarxes socials que havien perdut el nadó. 

La parella ha emès un comunicat en què han anunciat «amb la més profunda tristesa» que el seu petit ha mort de manera totalment inesperada.

En un fons blanc i escrit en anglès, portuguès i espanyol, la influencer i el futbolista han fet oficial la mort. «Amb la nostra més profunda tristesa hem d'anunciar la mort del nostre fill», han començat dient trencats de dolor. «És el dolor més gran que uns pares poden sentir», sentenciaven.