Imatge de Rosa López.

Rosa López parla del seu embaràs i assenyala el pare del bebè

Rosa López està passant un moment de màxima plenitud i vol ser sincera

Rosa López és una de les cantants més famoses del nostre país, i actualment passa per la seva millor millor etapa. Per fi ha aconseguit triomfar al terreny personal: s'ha adonat que és una dona independent i forta. Està vivint aquest procés al costat del seu xicot Iñaki García, pare del seu futur nadó.

Rosa López ha concedit una entrevista a 'Pronto' i ha parlat del seu embaràs per deixar clar què pensa de les relacions tradicionals. Té intenció de casar-se, però pensa que no és prioritari i creu que abans de passar per l'altar portarà un nen al món. No se sent còmoda complint les normes socials i no té intenció de complir una tradició tan obsoleta.

Pla general de Rosa López somrient
Rosa López vol ser mare amb el seu xicot | Europa Press

Rosa va començar a treballar als mitjans de comunicació gràcies a 'Operación Triunfo 1', concurs que la va convertir en una autèntica estrella. Però el seu talent ve de lluny, de fet la seva veu és una de les més brillants del moment i rep ofertes de manera constant. Segons ha confessat, està gravant un programa que pretén consolidar el seu regnat televisiu, però no n'ha donat més dades.

Rosa López manté una relació sentimental amb Iñaki García, un jove discret que no vol saber res del món de la fama. Però la cantant l'ha assenyalat públicament per assegurar que és un home romàntic i que acabarà demanant matrimoni, encara que caldrà esperar. Està convençuda que el nadó arribarà abans del casament, malgrat que sigui un ordre poc quotidià.

López ha parlat a la revista 'Pronto' del seu futur casament i la seva resposta no ha deixat indiferent ningú. «Si ja estic com a casada! De debò cal casar-se? Quan m'ho demana jo ric i ja està», deia.

Rosa López explica la veritat: «Vindrà un nen»

Rosa ha guanyat molts diners gràcies al seu talent, ja que és una de les cantants més famoses d'Espanya. Tot i que ella no se sent del tot còmoda en certes situacions, per això va estar un temps allunyada del focus mediàtic. Seguia cantant i treballant en la música, però la seva presència a la premsa era força més moderada.

Primer pla de Rosa López
Rosa López s'ha guanyat el cor del públic | GTRES

López ha recuperat la fortalesa que sempre l'ha caracteritzat i en part ha estat gràcies al seu xicot Iñaki. Amb ell manté una relació seriosa i té plans de futur, és possible que sigui el pare del seu primer fill. «És un nen molt romàntic i jo estic molt contenta», comenta a l'última entrevista que ha concedit.

La concursant d''Operación Triunfo 1' té clar que no complirà les normes establertes per quedar bé amb el seu entorn. «Possiblement vindrà un nen abans que les noces, fixa't el que et dic», explica a la revista 'Pronto'. I és que tots li estan preguntant pel seu enllaç matrimonial perquè Chenoa, una de les seves companyes de concurs, passarà per l'altar d'aquí poc.

Rosa López aclareix el dubte sobre el casament de l'any

Rosa és una de les poques cares televisives que poden presumir de no tenir enemics, per això el públic l'estima tant. Gaudeix d'una connexió estupenda amb Chenoa i hi està convidada al casament, tot i que ha confessat que no sap si hi podrà assistir. «No sé si hi podré anar perquè estic gravant cosetes», explica intentant aclarir els dubtes que existeixen.

Chenoa amb Rosa López
Rosa López estaria encantada d'estar al casament de Chenoa | Europa Press

López prefereix no parlar dels amics per no crear conflictes innecessaris, per això s'ha centrat en els seus assumptes. Ha revelat que en els últims mesos va agafar molt de pes, però el seu atrafegat ritme laboral ha fet que els perdi d'una manera senzilla. «Vaig agafar tretze quilos i ja n'he perdut onze, encara que el pes és el menys important», opinava.

▶️ David Bisbal revela su plan oculto y su ex, Elena Tablada, no se lo puede creer

La cantant està contenta perquè ha aconseguit tenir un equilibri personal i professional que fa anys considerava impossible. «Estic molt forta i no paro de treballar. Estic gravant un programa, però no puc desvelar res», concloïa.