Primer pla de Cristiano Ronaldo en un camp de futbol

Mor un dels fills de Cristiano Ronaldo i Georgina: tot el que se sap

La parella ha anunciat la fatal pèrdua

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez han anunciat la pitjor notícia possible. La parella havia de tenir bessons aquest 2022 i havien confirmat que es tractava d'un nen i una nena. Així doncs, la família ja comptava amb Cristiano Junior, Alana Martina, Eva i Mateo.

El més gran és Cristiano Junior, d'11 anys, mentre que els bessons Eva i Mateo van néixer d'un ventre de lloguer, i la petita Alana Martina va ser la primera filla en comú del futbolista amb Georgina des que iniciessin la seva relació el 2016.

Aquest dilluns 18 d'abril, però, Cristiano ha confirmat que un dels nadons que esperava ha mort. El menut ha mort al part: «Amb la nostra més profunda tristesa hem d'anunciar la mort del nostre fill. És el dolor més gran que uns pares poden sentir».

Muntatge Cristiano Ronaldo amb Georgina
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo | Catalunya Diari

La fatal notícia ha anat acompanyada del naixement de la seva filla: «Només el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb esperança i felicitat».

De moment no ha transcendit el nom de la petita i la família ha volgut demanar privadesa: «Volem agrair als doctors i infermeres per la seva cura i suport. Estem devastats per aquesta pèrdua i preguem privadesa en aquest dur moment. Petit, ets el nostre àngel. Sempre t'estimarem».

Cristiano Ronaldo anuncia la mort del seu nadó

De moment totes les informacions que acompanyen la notícia són pures especulacions. Tot sembla indicar que Georgina Rodríguez i la petita no corren cap perill. L'única cosa que se sap és el comunicat que ha compartit Cristiano Ronaldo, que ja suma centenars de milers de comentaris.

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo en un photocall
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez encara no passen per l'altar | GTRES

Gent de tot arreu, familiars de Cristiano com la seva mare o germana han transmès el seu suport. També ho han fet clubs de futbol com el Manchester United, el seu equip actual: «El teu dolor és el nostre dolor. Us enviem amor i força a tu i a la teva família en aquests moments».

Cristiano Ronaldo i Georgina formen una de les parelles més mediàtiques del món. Ella s'ha coronat com a 'influencer' i havia mostrat el seu dia a dia amb Cristiano i els petits en una sèrie-documental a Netflix. La família, formada ja per quatre nens, esperava el naixement dels bessons amb molta alegria.

Però ara, la notícia ha deixat tothom tocat. Només cal esperar que es confirmi que tant Georgina com la bessona recentment nascuda evolucionen favorablement.