Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro reapareix molt canviada i dispara els rumors

La jove ha estat enxampada passejant amb Miguel Marcos i llueix irreconeixible

Fa temps que Andrea Janeiro viu aliena als mitjans de comunicació. Una decisió dràstica que prenia després de complir la majoria d'edat i amb la intenció de protegir la seva intimitat.

«Amb motiu de la pressió mediàtica a la qual m'estic veient sotmesa, especialment des que vaig aconseguir la majoria d'edat, vull demanar públicament als mitjans que posin fi a aquesta situació», deia el document que emetia fa uns anys.

D'aquesta manera, la filla de Belén Esteban denunciava una greu «vulneració dels seus drets a l'honor, la intimitat i la seva pròpia imatge».

Andrea Janeiro y su novio Daniel
Andrea Janeiro i el seu xicot Daniel estan molt enamorats | Xarxes Socials

«Soc conscient que tant la meva mare com el meu pare, Jesús Janeiro, són personatges públics, però, tot i que ho respecto profundament, per part meva mai he participat de cap manera en aquesta exposició pública», es lamentava.

Des de llavors, són escasses les ocasions en què hem pogut veure-la, excepte alguna imatge rescatada de les xarxes socials.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro ha reaparegut molt canviada | Catalunya Diari

Però, això sí, queda clar que la jove ha experimentat un impressionant canvi físic. Sobretot després d'haver passat per quiròfan per solucionar un dels seus grans complexos.

Concretament fa uns mesos, Andrea prenia la decisió de sotmetre's a una operació secreta per solucionar-ne la malformació maxil·lar. I és que a causa dels problemes amb el sucre que patia la seva mare durant l'embaràs, va provocar que la seva filla naixés amb aquest petit defecte.

Una cosa a la qual la jove es disposava a posar remei una vegada per totes, alhora que guanyava en seguretat.

▶️ Belén Esteban no puede ocultarlo más y cuenta toda la verdad sobre su embarazo

Andrea Janeiro reapareix per primer cop en mesos

A més a més, poc es coneix de la vida privada de la filla de 'la princesa poble', excepte que s'ha graduat amb honors i que és molt feliç al costat del seu xicot, un jove anglès anomenat Daniel Wozza.

D'altra banda, sembla que s'acaba d'independitzar a un pis luxós que li ha comprat la seva mare al centre de Madrid. Fins i tot arribava a rumorejar-se que podria haver rebut una oferta per participar a 'Supervivientes'. Un tema que desmentia completament la seva mare, que es mostrava molt disgustada.

«La meva filla va acabar fa un any la carrera. No en vull parlar, però el que n'estan dient és fals. No li ha trucat ningú i encara que li haguessin trucat, saben que ella no s'hi dedica. Prou ja de mentir!», es lamentava.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro acompanyada per la seva mare després de fer la majoria d'edat | CEDIDA

«No vol sortir als mitjans. Deixeu-la en pau. Jo n'he parlat fins que em va dir que parés. És més gran i no vol dedicar-s'hi. Deixeu de publicar coses sobre ella», donava la cara per la seva nena.

«També ho han publicat del meu marit i és mentida. La gent que ens escriu per Whatsapp per preguntar-nos si és veritat que ens pregunti per altres coses (com ens va la vida, si estem bé...)», sentenciava.

Així, enmig de tota la polèmica, la jove ha reaparegut acompanyada pel seu padrastre, Miguel Marcos.

Imatge d'Andrea Janeiro i Miguel Marcos passejant pel carrer
Andrea Janeiro acompanyada pel marit de la seva mare, Miguel Marcos | Catalunya Diari

A les fotos captades, es veia l'Andreíta a principis de mes i protegida per la mascareta amb la idea de passar desapercebuda. Tot i això, coincidia amb la presentació del gaspatxo de la seva mare en una coneguda cocteleria de Madrid, de manera que tots els ulls hi estaven posats.

No obstant això, la jove es mostrava molt tímida en tot moment, caminant capcot i deixant clar que no volia ser fotografiada. Encara que, això sí, el seu impressionant canvi físic és més que evident.

Andrea apareixia més rossa, prima i gairebé irreconeixible quan la vam veure per última vegada. Cal remarcar que farà 23 anys aquest estiu i la seva mare no en pot estar més orgullosa.