Ana María Aldón amb un barret de llana

Ana María Aldón no deixa de plorar i els seus dos fills preveuen el pitjor

Ana María Aldón s'ha trencat en ple directe de 'Fiesta'

Ana María Aldón fa uns mesos que va acordar amb el seu marit, Ortega Cano, separar-se i agafar camins diferents. Amb aquesta decisió pensava que s'acabarien els problemes entre ells que havien vist la llum pública. No obstant això, res més lluny de la realitat.

Ella s'ha enfrontat recentment a algun familiar d'ell a la televisió i també ha vist la nova il·lusió del torero. Tot això ha fet que Ortega hagi fet unes declaracions molt dures contra la dissenyadora. Aquesta, quan les escolta, no ha pogut evitar trencar a plorar i els seus fills ja es temen el pitjor: una denúncia.

S'ha mostrat trencada per allò que José ha dit d'ella i perquè, fins i tot, ha amenaçat de demandar-la. Per aquest motiu, els dos fills de l'andalusa, José María Ortega i Gema Aldón, estan molt preocupats i intranquils per la seva salut mental. Sobretot, perquè consideren que pot passar el pitjor: que la parella visqui una guerra mediàtica que no beneficiï ningú.

José María i Gema temen que la seva mare recaigui en els problemes d'ansietat i depressió, els quals la portarien a haver de rebre novament ajuda mèdica. El petit, que es porta molt bé amb els seus progenitors, potser pot aconseguir que la batalla campal entre tots dos es quedi en res. Mentrestant, Gemma ja és al costat d'Ana i està disposada a atacar Ortega pels seus desvergonyiments, com ja ha fet abans.

Ana María Aldón perplexa per les declaracions

Ana María ha topat aquest cap de setmana amb unes declaracions impactants d'Ortega Cano. Aquest ha parlat amb Aurelio Manzano per telèfon i l'ha atacada durament, tal com s'ha emès a Fiesta. Ho ha fet perquè diu que està cansat que segueixi parlant a la televisió d'ell i dels conflictes d'ella amb el seu entorn.

Foto de José Ortega Cano.
Ana María ha vist que Ortega Cano ha estat molt dur amb ella. | GTRES

Aldón l'ha sentit manifestar les següents paraules: «No ha fet més que parlar de mi i de la meva família. I em sembla que ja està bé, que em deixi tranquil. Ja estic fart que aquesta dona parli de mi d'aquesta manera».

A més a més, de les declaracions del torero en destaquen altres com ara: «Estic fotut, com sempre, fotut» i «He estat bona persona amb ella». Si amb aquestes paraules Aldón ha patit, ho ha fet molt més quan l'ha sentit dir: «Portaré això per la via judicial».

Després de totes aquestes paraules que han sortit de la boca de José, la dissenyadora ha fet l'afirmació següent: «Em sap greu que digui això, perquè he fet tantes coses… Però si té aquest concepte…».

Tot seguit, no ha pogut evitar trencar a plorar i ha abandonat el plató. Estava trencada de dolor i d'angoixa per la situació, per la qual cosa alguns dels seus companys han anat a donar-li suport ia abraçar-la en aquest tràngol dur.

Ana María Aldón reacciona al nou revés

La col·laboradora de Fiesta, després de calmar-se, ha tornat a entrar al plató i allà ha parlat més serena de les declaracions del torero. Aquestes han estat les seves primeres paraules: «Hi ha una frase que em turmenta: quan diu que l'únic que he fet aquests deu anys és parlar malament d'ell i de la seva família. Em fa pena que digui això, em parteix el cor».

Així mateix, ha deixat clar que no entén aquestes manifestacions perquè «estem bé, ens veiem i parlem. I hi ha afecte i respecte». Ana María també ha exposat que li dol que es refereixi a ella com «aquesta dona» i ha afirmat que també està cansada de tota aquesta situació.

Tanmateix, el més demolidor que ha dit ha estat això: «Espero que això no em faci canviar d'actitud davant d'una de les persones més importants que he tingut a la meva vida. Jo també soc bona persona, però no vaig de màrtir».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp