Sara Carbonero

Sara Carbonero confirma que ha fugit després de la seva operació

Sara Carbonero ha buscat una destinació tranquil·la per recuperar-se

Sara Carbonero acomiada un altre any complicat per a ella. Un nou revés en la seva salut la va obligar a passar pel quiròfan fa unes setmanes.

Ara, en plena celebració de les festes de Nadal i de Cap d'Any, la periodista té clar quin és el lloc on vol estar. S'ha allí traslladat amb els seus fills per retrobar-se amb la família.

Corral de Almaguer és el seu refugi

Corral de Almaguer, a Toledo, és el seu paradís i sempre ho ha estat quan ha necessitat moments de reflexió i tranquil·litat. Allà està amb els seus pares, la seva germana i el protagonista de la família d'aquest any: el seu nebot, fill de la seva germana Irene, que curiosament fa anys el mateix dia que Sara, el 3 de febrer.

Foto de Sara Carbonero amb el seu nebot.
Sara Carbonero aprofita aquests dies per gaudir del seu nebot i de la seva família. | Instagram @saracarbonero

 

Sara Carbonero, de 38 anys, ha compartit amb els seus seguidors fotos d'aquests dies al costat del nen de la família o ensenyant la il·luminació dels carrers del seu poble. Carbonero ha preferit fugir de la capital i viatjar al seu poble natal. És moment de compartir i intercanviar gestos d'afecte amb els més propers.

Sara ha tornat a la seva rutina

Sara ha reconegut diverses vegades que valora «allò que és quotidià» de la vida i això és el que està fent en aquests moments. Abans de les festes, va ser fotografiada per Madrid, quedant amb amigues després de deixar els seus fills al centre escolar. També s'ha deixat veure assistint als entrenaments dels seus fills. Carbonero animava des de les grades els nens en un partit de futbol.

Vestida d'allò més informal, amb un vestit llarg de ratlles combinat amb botes negres altes, abric gris i una gran bufanda, Sara va anar a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid per veure jugar Martín, que sembla que segueix els passos del seu pare, Iker Casillas. El nen juga com a porter de l'equip Benjamí B del Reial Madrid.

Sara Carbonero posa fi a un any complicat

Sara Carbonero acaba un any que per a ella ha estat ple de contrastos. D'una banda, ha tornat a trobar l'amor amb Nacho Taboada, amb qui, a més, comparteix la seva passió per la música. De l'altra, un nou revés pel que fa a la seva salut la va obligar a ser intervinguda d'urgència i l'artista no es va separar d'ella després del seu pas per l'hospital.

Imatge de Sara Carbonero i Nacho Taboada dins d'un cotxe.
Sara Carbonero i Nacho Taboada, junts en els bons i mals moments. | GTRES
 

Una persona honesta, afectuosa, sincera i que té cura d'ella. Sara va voler agrair el seu suport a la seva parella amb un missatge a les xarxes. «Gràcies per ser aquesta mà que t'agafa fort mentre et toca els acords de guitarra de la teva cançó preferida per adormir-te».

Després de sortir de l'hospital, Sara va voler compartir un missatge d'agraïment i optimisme, en què una vegada més apostava per donar importància a les coses petites de la vida. «Cada dia té el seu afany. Que tots aconseguim trobar-lo a les petites coses».

I continuava el seu missatge: «Em sento en pau i agraïda amb la vida, també amb aquests cops durs que ens ubiquen de nou i ens recorden el que és veritablement important. Que ens fan una mica més savis i ens ensenyen a viure dia a dia, a abraçar la incertesa». Unes paraules, les de la periodista, que demostren quina és la seva actitud davant la malaltia i davant la vida.

Captura d'una story de Sara Carbonero.
Sara Carbonero ja té un desig per l'any 2023. | Instagram @saracarbonero
 

Pel que fa a qui fos el seu marit i pare dels seus fills, Iker Casillas, la relació entre tots dos és bona. Cal dir que Iker va estar informat en tot moment del problema de salut de Sara Carboner, malgrat que era a Qatar al Mundial de Futbol. L'exporter del Reial Madrid va manifestar el seu enuig a les xarxes quan es va publicar que Sara Carbonero havia estat operada d'urgència.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp