Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio

Alejandra Rubio ja sap què va passar amb l'altre germà que sempre va voler tenir

Alejandra Rubio s'assabenta de tota la veritat

Després de conèixer aquesta setmana quin és el vestit de núvia perfecte per a Alejandra Rubio, la noia s'ha assabentat que podia haver tingut un germà, com el que sempre ha volgut.

Una notícia que ens ha arribat directament des de l'antic company de la seva mare, Alonso Caparrós. El col·laborador ha volgut començar un nou any confessant tots els sentiments que ha sentit per Terelu al plató televisiu.

Una informació que ens ha deixat pràcticament sense paraules a molts i sobretot a Alejandra. El presentador ha decidit sincerar-se del tot amb Terelu Campos aquesta mateixa setmana al plató de Sálvame, el lloc on sempre tota la veritat surt a la llum.

Alejandra Rubio no s'esperava res d'això i s'ha assabentat de tota la informació sobre el germà que podia haver tingut, però que no va ser possible. Aquesta setmana s'ha recordat la història d'aquests dos personatges mentre van treballar junts amb molt d'amor i molta sinceritat.

Una bonica confessió

Aquesta setmana al plató de Sálvame hem pogut veure com Alonso Caparrós ha confessat a la mare d'Alejandra Rubio tots els sentiments que va sentir per ella. El presentador ha volgut parlar sense pèls a la llengua sobre tot el que sentia per la col·laboradora en un passat quan passaven temps junts.

Una informació que sorprenia tant Alejandra Rubio com tots els presents al plató televisiu. L'origen d'aquesta sinceritat ha estat haver recordat el seu passat en comú. I és que Alonso va voler ser del tot honest amb la col·laboradora i va reconèixer un detall que ningú no s'esperava.

«Eres increïblement maca i ho ets. Impressionant», esmentava el periodista. Una declaració a què la mateixa Terelu corresponia amb un «tu també» entre rialles.

Una història d'amor entre dos antics companys

Aquesta setmana, Alejandra Rubio s'assabentava dels sentiments del presentador per la seva mare. Alonso Caparrós confessava sense cap mena de pudor que va estar completament enamorat de Terelu en un passat. Concretament, parlem de quan es van conèixer treballant junts com a periodistes.

I és que no només ha confessat que estava enamorat d'ella, sinó que ha confirmat encara més coses. El periodista ha reconegut que li hauria agradat tenir un fill amb la seva companya. Una cosa que ningú no s'havia imaginat mai i que ha generat tota mena d'opinions sobre aquesta qüestió.

Foto d'Alonso Caparrós i Terelu Campos a 'Sálvame'.
Alonso Caparrós i Terelu Campos veient els seus inicis a la televisió. | Mediaset
 

Alonso reconeixia: «També eres la filla de la cap, el poder, ja ho saps... Però, a més, va ser una de les etapes més importants de la meva vida, encara que semblava que només era físic. Era molt més bonic i intens del que et creus, i guardo un record molt bonic d'allò que va passar, tot i que va ser breu».

Alejandra Rubio hauria tingut un germà

Aquesta setmana ha estat protagonitzada per la confessió amorosa de l'antic company de Terelu Campos. Caparrós ha estat més sincer que mai i ha revelat que li hauria agradat que Alejandra Rubio hagués tingut un germà.

«Sempre ens passa que mires enrere i recordant allò m'ha semblat molt bonic i massa breu per a mi. Si hagués estat per mi, hi hauria hagut un 'Alejandrito'. És veritat, és veritat, semblava que era un joc i per a mi era més important», esmentava.

La mare d'Alejandra Rubio es ruboritzava després de sentir aquesta declaració d'amor. Un record d'una bonica història d'amor que el tertulià va voler rematar amb un «Terelu em va deixar amb el cor trencat». Un comentari que, encara que fos en to de broma, es va dir clarament amb una certa intenció.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp