Foto de Mariló Montero

Telecinco pren una decisió després de la seva última patacada i li demana que no torni

Telecinco mou fitxa i sorprèn tothom

Comencem el 2023 amb més força que mai, i és que tot i que han passat pocs dies de l'any, Telecinco ja ha pres una dura decisió. Un acte que afecta completament Mariló Montero després d'haver patit una dura patacada d'audiència la nit de Cap d'Any al costat de Risto Mejide.

Telecinco ha volgut fer un pas endavant i prendre una dura decisió que afecta completament l'ex de Carlos Herrera. Un acte de què s'han vist obligats, i que no ha agradat a la periodista.

Telecinco comença fort el 2023

Després de veure com l'audiència ha baixat a Telecinco la nit més esperada de l'any, la cadena s'ha vist en l'obligació de prendre decisions dures. Fa uns quants dies vèiem a Mariló Montero presentar un nou any al costat del seu company, Risto Mejide.

Imatge de les Campanades 2023 de Telecinco
Les Campanadas de Telecinco van ser un fiasco | TELECINCO

Un nou projecte per a tots dos, que ha significat un abans i un després. Cal esmentar que aquest any la comunicadora ha fet un salt significatiu en la seva trajectòria professional. A més, a només unes hores abans de començar el 2023, va visitar El programa de Ana Rosa i Ya es mediodía per donar informació.

Nous detalls en què valorava el lloc des del qual es retransmetrien les campanades de la cadena de Telecinco. Aquesta vegada no seria la Porta del Sol, a Madrid, sinó que es traslladaven fins al Parque Mágicas Navidades que es trobava a Torrejón de Ardoz.

«És un lloc preciós, ens hi ha convidat Mediaset per donar les Campanadas. Mediaset des de fa molts anys no és a la Porta del Sol i això ens permet apropar-nos al públic, que també es pot acostar a gaudir amb nosaltres», esmentava.

Una audiència no desitjada

Una nit d'emissió a Telecinco que ha reflectit la dada més baixa d'audiències des del 2001. I no només això, sinó que també el 4,7 % de share, acompanyat de 799.000 espectadors suposaven una de les Campanadas menys vistes a la televisió des de l'any 1997.

Un fiasco en tota regla, que ha estat molt evident. Fins i tot el mateix Risto no ho ha pogut negar a través de les seves xarxes socials. Unes dades que han sigut com una gerra d'aigua freda per a Telecinco, ja que suposen unes xifres realment dolentes. Això ha suposat que la cadena es posicioni pitjor al costat de la competència.

«Ha estat un honor»

Tot i la mala dada d'audiències que ha experimentat Telecinco, la tornada de Marta Flich al programa Todo es mentira, ha suposat que algú se'n vagi directament. I aquesta persona que ha hagut d'agafar les seves coses i anar-se'n, ha estat la presentadora del programa de Cuatro.

Mariló Montero i Risto Mejide
Mariló Montero s'acomiada dels seus companys de Todo es mentira | MEDIASET

Aquesta va ser fitxada el mes d'octubre passat per cobrir la seva baixa per maternitat, però la periodista ha volgut marxar de bones maneres. Mariló ha decidit mostrar-se molt agraïda i, fins i tot, ha volgut dedicar unes boniques paraules a tots els companys amb qui ha treballat.

«Aquest és l'equipàs de Todo es mentira amb què he tingut el luxe de compartir una de les feines en què més m'he divertit i après en tota la meva carrera. Combinar informació amb humor no era tasca fàcil», escrivia a les xarxes. Amb aquesta frase: «Però l'èxit els avala. Companys, ha estat un honor», la periodista s'acomiadava de tots els seus companys, mostrant-se molt agraïda per l'oportunitat que se li havia donat.

Cal esmentar que el seu company, Risto, li va dedicar unes boniques paraules. «Una forta abraçada a Mariló Montero, una abraçada molt forta. Moltes gràcies i cuida't aquest genoll».