Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

Elena Huelva: les 3 persones que han estat al seu costat fins al seu últim sospir

Elena Huelva moria aquest dimarts als 20 anys

Elena Huelva ha mort avui dimarts dia 3 de gener. La notícia arribava com una galleda d'aigua freda a mitja tarda. Eren els familiars de la noia els que ho anunciaven a través de les xarxes.

Amb un story al seu Instagram anunciaven el que ningú volia escoltar: «Des d'aquest matí, Elena us balla i us mira des de la seva estrella. Gràcies per tot». Un missatge dur amb què deixaven gelats tots els seus seguidors.

Elena Huelva havia esdevingut tot un referent per a milers de persones. Eren centenars els que li donaven suport i admiraven, però, sens dubte, les persones més importants de la seva vida són les que pitjor ho deuen estar passant.

Elena Huelva i les persones més importants per ella, els pares

La mare, la germana i el pare. Ells eren els seus tres pilars fonamentals. Eren les tres persones que han estat amb ella fins al final, les que no se'n van separar ni un moment en la seva lluita contra el càncer.

Elena Huelva sabia que tenia milers de persones que l'estimaven i li desitjaven el millor, però també tenia clar que n'hi havia tres de més importants que la resta: la família. La seva mare, malgrat que es deixava veure poc, estava sempre amb ella. El gran suport de la seva filla, i una de les persones que més l'estimaven. Ella va estar present en tots els seus anys de batalla, mai no la va deixar.

De fet, no fa gaire es va donar a conèixer que s'havia tatuat el nom de la seva filla al braç, per portar-la sempre amb ella. Emi Palomo, com es diu la seva mare, deixava textos preciosos per a la seva filla a les seves xarxes. «El meu Helen de l'ànima, m'agrada gaudir de la vida amb tu. Això m'ensenyes cada dia, a gaudir el moment, el dia a dia, de l'amor de la gent que estimes...».

De la mateixa manera, el pare l'adorava i admirava, era l'altra gran persona de la seva vida. Com Emi Palomo, el pare d'Elena Huelva també hi ha estat fins a l'últim moment. Potser de la seva família era el menys conegut, ja que havia aparegut menys vegades a les xarxes, però sempre ha deixat clar l'amor per la seva filla.

Manuel Huelva havia compartit una publicació amb la seva filla feia tan sols un dia. Hi apareixien les seves mans entrellaçades amb les de la jove i un missatge d'allò més emotiu. «La nena de la meva ànima. Com em deies a la dedicatòria del teu llibre 'No et deixo anar la maneta…' mai te la vaig deixar anar».

Elena Huelva i la seva altra meitat, Emi

Com els seus pares, Emi Huelva també ha de patir ara la pèrdua dura de la jove. Ella és la germana d'Elena Huelva, la que més havia aparegut amb ella a les xarxes. Totes dues eren inseparables i es demostraven el seu gran amor.

Foto d'Elena Huelva i Emi Huelva
Emi Huelva no se separava de la seva germana | Instagram (@EMIHUPA)

Emi tenia clar que el que sentia per la seva germana era admiració. La cuidava i totes dues anaven juntes a molts dels esdeveniments a què la convidaven. Mai se separaven.

Elena Huelva li va dedicar diversos missatges a les seves xarxes, van deixar clar la gran relació que sempre van tenir. «Perquè estic al seu costat i m'il·lumina aquest somriure tan bonic que tens, a mi i a tothom que tens al teu voltant», li escrivia en una de les últimes publicacions.

I és que l'enllaç entre germanes era fort. Elena Huelva lluitava contra el càncer, però Emi posava de les seves forces també en aquesta batalla, igual que els seus pares. Tots tres van ser els grans pilars a la vida de la jove.

No la van deixar anar en cap moment, i li van demostrar sempre el gran amor que li tenien. Ella ho havia deixat sempre clar, ja que no deixava d'agrair l'afecte que sempre l'havia envoltat. Ara, junts, hauran d'aprendre a viure amb la seva absència, però amb el gran record de l'amor que es van tenir.