Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alonso Caparrós amb posat xulesc

Alonso Caparrós revela com s'hauria dit el germanet d'Alejandra Rubio

Alonso Caparrós es pronuncia sobre el que hagués passat

Alonso Caparrós ha aconseguit fer-se un forat dins de l'univers Sálvame. El col·laborador ha demostrat que no té cap problema a exposar-se als mitjans i sap molt bé com jugar les seves cartes. La tarda passada, Alonso Caparrós va protagonitzar un momentàs amb Terelu Campos, i és que els dos televisius van tenir alguna cosa més que una amistat.

Alonso Caparrós i Terelu van tenir un idil·li, però, pel que sembla, per al col·laborador va ser molt més que això. Caparrós afirmava la tarda passada que va arribar a tenir sentiments per Terelu mentre compartien plató de televisió.

Però això no va quedar aquí, Alonso va arribar a afirmar que li hagués agradat «portar un germanet a Alejandra», revelant fins i tot el nom que li hagués posat al suposat germà. Unes declaracions que van aconseguir fer posar vermella a la presentadora.

Alonso Caparrós se sincera com mai abans

La tarda passada a Sálvame va venir molt forta, revelant un dels idil·lis més coneguts entre els col·laboradors del programa. Per tots és sabut que quan Terelu Campos i Alonso Caparrós van compartir plató van tenir alguna cosa més que una relació professional.

Foto d'Alonso Caparrós i Terelu Campos a 'Sálvame'
Alonso Caparrós i Terelu Campos van parlar del seu famós idil·li a Sálvame | Mediaset

Aquest tema va tornar a sortir i Alonso no va dubtar a parlar sobre els seus veritables sentiments aleshores: «Eres increïblement maca i ets. Impressionant», explicava el col·laborador a Terelu. La col·laboradora no va dubtar a respondre-li: «Tu també».

El que més va sorprendre va ser quan Caparrós va confessar que ell va arribar a tenir autèntics sentiments per la filla de María Teresa Campos. Per a Caparrós hi havia un cert atractiu que Terelu fos la filla de la seva cap, María Teresa. I això va ser una cosa que també va explicar.

Caparrós va explicar que: «També eres la filla de la cap, el poder, ja saps. Però a més que va ser una de les etapes més importants de la meva vida, també t'he de dir que, el que jo vaig sentir cap a tu, encara que semblava que només era físic, era molt més bonic i intens del que et creus. I guardo un record molt bonic del que va passar, encara que fos breu», confessava.

Però Alonso Caparrós va anar més enllà i va fer una de les revelacions més impactants de totes. El col·laborador afirmava amb contundència que l'idil·li va durar massa poc. Les intencions de Caparrós haurien estat més grans, va arribar a afirmar que li hagués agradat «donar un germanet a Alejandra».

Primer pla d'Alonso Caparrós molt seriós.
Alonso Caparrós confessa que va tenir el cor trencat quan van tallar amb Terelu Campos | Europa Press

«Sempre ens passa que mires enrere i recordant allò m'ha semblat molt bonic i massa breu, per a mi. Si hagués estat per mi, hi hauria hagut un 'Alejandrito'. És veritat, és veritat, en aparença era un joc i per a mi era més important», revelava.

'Alejandrito' és el nom amb què es referia Alonso al germà que haguessin donat a Alejandra Rubio. Després d'això, Terelu no va poder evitar posar-se vermella.

Terelu va trencar el cor a Alonso Caparrós

Terelu va intentar tancar el tema visiblement enrojolada, encara que va voler compartir la seva reflexió amb el públic: «De tot això vaig aprendre una cosa: filla, ves fins al final, no siguis gilip*****. Ja després no hi va haver ocasió, ni circumstàncies», confessava la filla d'Alejandra Rubio. A més, va reconèixer que aquella va ser una de les èpoques més felices de la seva vida, tant a nivell personal com a professional.

D'altra banda, Alonso va estar totalment d'acord amb les paraules de Terelu, això sí, va voler deixar clar que va acabar «amb el cor trencat». Després d'això, els dos col·laboradors van tancar el tema, encara que es van demostrar l'afecte i la complicitat que encara conserven.