Ana María Aldón a la presentació de Gold Music Club a Madrid el 3 de juny del 2021

Ana María Aldón no està bé: el que diu després de confirmar la ruptura

Ana María Aldón s'ha desdit hores després de donar l'exclusiva

Ana María Aldón sempre ha intentat evitar les polèmiques familiars que sacsegen la família del seu marit, Ortega Cano. Encara que al principi fugia dels focus i mantenia el silenci, d'un temps ençà ha guanyat protagonisme. Gran part de la seva fama es deu a la seva col·laboració a 'Viva la vida', on ha de donar la cara. I no sol decebre, ja que sempre que es pronuncia sobre un tema, genera expectació.

Fa una setmana, Aldón va confessar el malestar de la família per l'exclusiva de Michu i va desmentir que hi hagués programat un casament, i ara n'ha donat una exclusiva. Segons la dona d'Ortega Cano, José Fernando i Michu haurien trencat.

Ana María Aldón i el seu desig incomprensible

'Viva la vida' es va revolucionar amb la notícia de la ruptura sentimental del fill d'Ortega Cano amb Michu. Va ser Ana María l'encarregada de deixar anar la bomba, amb la qual va tancar qualsevol rumor sobre les seves noces el 2022. S'acabava, així, amb anys de relació a distància i amb els rumors de casament.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
A Ana María Aldón li agradaria que hi hagués casament | GTRES

L'exclusiva que va concedir la nora del destre no va agradar gens a la família i, ni de bon tros, encara menys, les seves fotos al mausoleu. La col·laboradora va ser la primera a desmentir l'enllaç i a assegurar que l'entrevista perjudicava José Fernando. A més, també va confessar que Glòria ja s'havia posat en contacte amb Michu per recriminar-li l'exclusiva.

Tot i això, el que semblava una bona notícia per al clan ha resultat ser tot el contrari. Ana María, visiblement seriosa, lamentava el que havia passat i mostrava el seu desig que «tant de bo hi hagués casament».

Ana María Aldón afirma que sempre ha donat suport a Michu

Michu potser ha estat la nota discordant a la família d'Ortega Cano. La jove, mare de la primera néta del 'diestro', sempre ha estat al focus de la polèmica. Tot i això, la família de José Fernando sempre l'ha recolzat quan ho ha necessitat. Però la seva última entrevista, al mausoleu de Rocío Jurado, no va agradar gens. Va rebre els retrets de la família, i des de llavors, es manté en el silenci més absolut.

José Fernando, Michu i la seva filla
José Fernando, Michu i la seva filla | Europa Press

Tot i l'enuig d'Ortega Cano, Ana María assegura que «sempre m'he posat al lloc de Michu». A més, afirmava que només desitja que «tothom estigui bé i feliç», per la qual cosa faria costat a José Fernando si decideix tornar amb la seva xicota i passar per l'altar. «Sempre m'he posat al seu lloc perquè sé que ella està criant la seva filla sola», confessava Aldón. «Però ella va decidir ser mare amb totes les conseqüències», opinava la col·laboradora.

Ana María Aldón entén el patiment de Michu
Ana María Aldón entén el patiment de Michu | Europa Press

Per a Ana María, Michu era plenament conscient de la situació delicada de José Fernando. Encara no existeix una data perquè surti del centre de rehabilitació, i per això el rumor d'un casament resultava inversemblant. La família només vol que ell torni a casa i torni amb els seus totalment recuperat. Per això intenten que les polèmiques familiars no l'esquitxin.

Totalment diferent s'ha mostrat Ortega Cano quan li han preguntat sobre la ruptura sentimental del seu fill. El torero prefereix guardar silenci i no valorar els darrers esdeveniments de la seva família. Tampoc el desig de la seva dona que se celebrés el casament.