Ana María Aldón a la presentació de Gold Music Club a Madrid el 3 de juny del 2021

Ana María Aldón anuncia la ruptura definitiva: «No hi ha convivència ni intimitat»

Ana María Aldón anuncia un succés que canviarà per sempre la vida familiar

Ana María Aldón treballa de col·laboradora a 'Viva la vida', programa que presenta Emma García els caps de setmana a Telecinco. La tertuliana és molt discreta, ja que està casada amb José Ortega Cano i sap que tots els moviments que fa són estudiats amb detall. Tot i això, en l'última intervenció que ha fet, ha incomplert les seves pròpies normes per a donar una notícia important.

Ana María és al punt de mira des que una revista molt coneguda va anunciar que José Fernando Ortega, el fill d'Ortega Cano, es casa. Recordem que el jove està ingressat en un centre psiquiàtric perquè és addicte a les drogues i necessita ajuda. Tot i això, Michu, la mare de la seva filla, assegura que quan li donin l'alta passaran per l'altar per a contraure matrimoni.

Muntatge amb fotos de José Fernando i Michu
José Fernando i Michu han trencat la relació | La Noticia Digital

Ana María diu que no té res en contra de Michu i que estaria encantada que aquesta i José Fernando formalitzessin la relació. El problema és que actualment el colombià ha decidit separar-se'n perquè no vol seguir endavant amb la relació. Segons ha explicat la col·laboradora, José està molt molest perquè «Michu ha anunciat que es casaran i ell no ho sabia».

Ana María ha anunciat que José Fernando ja no està amb la mare de la seva filla, ja que prefereix centrar-se en la recuperació. Segons explica, la història que hi ha hagut entre ells ha sigut «una relació a distància en què no hi ha ni convivència ni intimitat». Això els ha anat allunyant cada cop més, i actualment el fill d'Ortega Cano prefereix estar sol.

Kiko Matamoros, col·laborador de 'Viva la vida', entén les explicacions que ha donat la seva companya i comprèn que José Fernando estigui enfadat. «Ha estat una fantasia de Michu amb l'ànim de guanyar diners», declara el tertulià. Seguint aquesta teoria, la cunyada de Gloria Camila només intentava cridar l'atenció de la premsa.

Ana María Aldón confessa: «No poden donar una data»

Ana María no té per costum parlar de la seva família, ja que no vol que l'acusin d'aprofitar-se de la fama de ningú. Tot i això, en aquesta ocasió ha demanat la paraula i ha parlat alt i clar sobre l'últim escàndol que afecta José Fernando. La col·laboradora ha parlat amb ell i ha transmès un missatge molt important: «La relació està trencada».

Fotomuntatge amb Ana María Aldón i José Fernando
José Fernando continuarà ingressat durant uns mesos | GTRES

José Fernando Ortega i Michu han tingut molts problemes. De fet, no és la primera vegada que decideixen agafar camins separats. José Ortega Cano, pare del colombià, prefereix que el jove es mantingui allunyat dels conflictes, ja que està en una situació molt vulnerable. «Al centre on està ingressat no poden donar una data de sortida», declara Kiko Matamoros.

El germà de Gloria Camila ha tingut problemes molt seriosos amb la justícia i probablement ha d'estar internat fins passat l'estiu. És cert que està deixant enrere les addiccions, però el procés és molt lent i ara no pot cometre cap error. Segons ha sortit publicat, si continua progressant, per Nadal podria rebre un permís per a retrobar-se amb la família.

Ana María Aldón protegeix José Fernando Ortega

José Ortega Cano està travessant una etapa complicada i té ganes de tornar a abraçar el seu fill. Per sort, continua tenint el suport de la col·laboradora de 'Viva la vida', que no s'ha separat d'ell en cap moment. Molts mitjans asseguren que estan en crisi, però ella garanteix que no té cap problema amb el seu marit.

Ana María ha enviat un missatge a Michu: «Ets tu qui ha de tirar endavant la teva filla». Sosté que ella sempre ha estat disposada a ajudar-la i que, de fet, li ha prestat diners més d'una vegada, però no admet que menteixi per a crear espectacle.