Bárbara Rey plorant en un plató de televisió

Bárbara Rey i el seu perillós afer amb Joan Carles: Amenaces de mort i extorsions

L'artista suposadament va treballar a TVE gràcies a Joan Carles I

Bárbara Rey fa molt de temps que treballa al món de l'espectacle, i la seva trajectòria està plena de misteris sense resoldre.

La vedet es nega a parlar sobre determinats escàndols, però hi ha molta gent que coneix tots els seus secrets. Telecinco ha fet una investigació que ha posat de manifest la suposada relació prohibida que va tenir amb Joan Carles I, el rei emèrit.

Bárbara Rey no ha parlat mai obertament sobre la història que pretesament va tenir amb l'emèrit, tot i que sí que s'ha pronunciat sobre el tema. Algunes de les seves amigues més íntimes, com ara Chelo García-Cortés, confirmen que l'actriu i el monarca tenien una relació estreta. I declaracions com aquesta van fer que Bárbara donés la cara per a aclarir certs rumors.

El Rei Joan Carles en una imatge d'arxiu
El rei Joan Carles va intentar amagar el presumpte afer amb Bárbara | GTRES

La mare de Sofia Cristo assegura que els mitjans de comunicació han publicat notícies que no són certes. El que més la molesta és que alguns periodistes afirmin que va gravar el rei per a fer-li xantatge amb les imatges. Tot i això, aquest sí que va reconèixer que algú l'havia enxampat «tocant-li un pit».

Emma García, presentadora de 'Viva la vida', ha elaborat un informe per a descobrir si l'artista va tenir alguna cosa a veure amb el presumpte xantatge. El periodista Juan Luis Galiacho, expert en crònica social i col·laborador d'aquest espai televisiu, maneja molta informació sobre el tema i garanteix que la història entre Joan Carles I i l'exdona d'Ángel Cristo va ser real.

«L'amistat entre Bárbara i el rei és clara i evident», comenten al plató de 'Viva la vida'. Tot i això, el programa ha deixat clar que l'actriu sempre ha negat que hagués tingut res amb ell. De fet, en una ocasió va amenaçar de demandar tothom que s'atrevís a insinuar el contrari.

Bárbara Rey va rebre amenaces de mort: «M'han fet mal»

El primer tertulià que es va atrevir a preguntar directament sobre l'afer entre Bárbara i l'emèrit va ser Jimmy Giménez-Arnau. L'artista, que sempre ha sigut molt discreta, es va negar a entrar en aquest tema, però tothom sabia que amagava alguna cosa.

«S'han escrit moltíssimes coses que no són certes, però hi ha moltes coses que m'han fet mal. No ho han pogut demostrar públicament, però ho hauran de demostrar als tribunals», va respondre Rey visiblement molesta.

Tot i això, el programa d'Emma García ha recordat que Bárbara també ha contribuït a augmentar els rumors que la relacionen amb el monarca.

Fa molts anys va denunciar davant dels mitjans de comunicació que havia patit un robatori i que l'havien amenaçat de mort. Va compartir aquesta desgràcia amb el públic per a intentar que els que suposadament l'havien amenaçat no actuessin contra ella.

Els periodistes experts en la casa reial garanteixen que la mare de Sofía Cristo va gravar Joan Carles en una actitud compromesa. L'emèrit va ordenar als seus homes que recuperessin aquest material tan delicat, i van entrar a casa de l'artista. No obstant això, tot són teories i cap mitjà ha aportat proves que demostrin que això va passar de veritat.

Bárbara Rey, acusada de treballar a TVE gràcies a Joan Carles

Emma García ha compartit amb els espectadors de Telecinco una notícia molt sorprenent. Fa uns anys, la periodista presentava un programa anomenat 'A tu lado', que va convidar Bárbara per a entrevistar-la. L'actriu va acceptar anar-hi, però abans que entrés a plató, va passar una cosa inesperada.

La vedet no va poder concedir l'entrevista perquè d'un moment a l'altre es van apagar tots els llums de la cadena. «Se'ns va tallar la llum, la il·luminació i tot», recorda Emma a 'Viva la vida'. Suposadament el rei tenia por que la seva suposada amant fes pública la història.

Alguns periodistes, com ara Pilar Eyre, garanteixen que Joan Carles va intentar trencar la relació amb Bárbara de manera amistosa i que li va aconseguir feina a TVE perquè no volia que necessités diners i expliqués el secret. Seguint la informació de Pilar, l'actriu es va prendre molt malament aquest desvergonyiment perquè ella volia continuar amb la suposada història d'amor.