Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores, enfonsada després de perdre el seu patrimoni: «Cada cop guanya menys»

Rocío té molts enemics i no pot lluitar contra tots

Rocío Flores va començar a treballar als mitjans de comunicació arran del retorn televisiu del seu pare, Antonio David Flores.

Recordem que el malagueny va estar un temps desaparegut de la petita pantalla perquè tenia problemes molt seriosos amb la seva exdona, Rocío Carrasco. No obstant això, Telecinco li va proposar participar a 'Gran Hermano VIP' i ell va acceptar entrar al reality sense pensar-s'ho dues vegades.

La seva filla, Rocío, va signar un contracte amb Mediaset per a defensar-lo a les gales del programa i de seguida va aconseguir l'afecte del públic. Els espectadors van pensar que era una jove molt noble que l'únic objectiu que tenia era recuperar l'afecte de la seva mare, Rociíto. Tot i això, el temps ha anat passant i la imatge pública  de la noia està completament deteriorada.

Rocío Flores plorant al Programa d'Ana Rosa
Rocío Flores ha perdut la batalla mediàtica contra la seva mare | Telecinco

Rociíto ha protagonitzat una docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', que ha deixat en evidència la seva primogènita. Segons ha explicat, va patir «mals tractes continuats» per part seva i va haver de renunciar a la custòdia perquè no s'atrevia a enfrontar-s'hi. Aquestes acusacions van fer malbé la reputació de la filla d'Antonio David Flores, que, lamentablement, no ha aconseguit recuperar el poder mediàtic que tenia.

La jove treballa com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa' i també promociona marques a Instagram. Segons 'Socialité', programa presentat per María Patiño, fa uns anys la influencer guanyava 3.000 euros per cada publicació que feia. No obstant això, actualment cobra menys de la meitat, perquè certes empreses no volen tenir relació amb ella.

Rocío Flores toca fons: «Abandonada»

Rocío va participar a 'Supervivientes 2020' i es va convertir en la famosa més ben pagada de l'edició. Va guanyar molts diners gràcies a Telecinco, però la sort li ha canviat d'un moment a l'altre. María Patiño s'ha posat en contacte amb un expert en xarxes socials per a esbrinar què ha passat.

La influencer ha deixat de ser una estrella d'Instagram per a posicionar-se com una de les cares més controvertides d'aquesta plataforma.

L'especialista que ha parlat amb 'Socialité' assegura que el compte de la jove està «abandonat», i que aquesta «deixadesa» li costarà molt cara. Assegura que té bastants menys seguidors i que moltes marques ja no volen comptar amb ella.

La filla de Rociíto està travessant una etapa complicada. Segons Telecinco, «cada vegada guanya menys diners» i necessita tenir cert patrimoni per a ajudar la seva família. Recordem que Antonio David Flores segueix sense treballar i la tertuliana d'Ana Rosa sempre ha col·laborat amb l'economia domèstica.

Jorge Javier Vázquez, presentador i líder d'opinió, considera que la neta de Rocío Jurado és «altiva i dèspota» i que no es mereix el tracte que rep dels mitjans de comunicació. I sembla que aquestes paraules han tingut molt d'efecte, ja que els seguidors de la influencer han desaparegut d'un moment a l'altre.

Rocío Flores no vol que Antonio David Flores treballi a la televisió

Rocío està encantada amb el món de la fama, tot i que els seus detractors s'entossudin a tacar la seva imatge pública. No té intenció d'abandonar Telecinco, però sí que ha aclarit que no vol que el seu pare, Antonio David, torni als mitjans de comunicació.

La col·laboradora assegura que l'exguàrdia civil «té experiència a la tele, i educació també». Tot i això, ell ha decidit donar l'esquena a la petita pantalla perquè ara es vol centrar en les xarxes socials, concretament en el seu canal de YouTube. La influencer està d'acord amb aquest canvi perquè prefereix que el seu progenitor estigui lluny de Telecinco.