Isabel Pantoja amb la mirada perduda

Isabel Pantoja necessita ajuda urgent: «Aïllada i sense forces»

Pantoja ha decidit desaparèixer i no donar resposta als seus conflictes familiars

Isabel Pantoja es troba en el punt de mira des que el seu fill, Kiko Rivera, ha decidit tornar a Telecinco per concedir una entrevista revolucionària. I és que, recordem, el DJ va assegurar que no volia saber res de la televisió i que es centraria només en la seva carrera artística.

Però, tot i això, l'equip de 'Sábado Deluxe' li ha fet una oferta molt suculenta i pròximament acudirà al plató per parlar de la 'tonadillera'. Per la seva banda, Isabel Pantoja ha desaparegut dels mitjans de comunicació, ja que sembla que no té gens de força per seguir endavant.

Exactement, perquè porta una temporada superant obstacles força complicats i en els últims mesos ha rebut el cop definitiu. Aquest ha sigut que la seva mare, Doña Ana Martín, va morir després d'una llarga i delicada malaltia el mes de setembre passat.

Kiko Rivera amb la barba retallada i gorra mira a càmera en el transcurs d'una gala d'un programa de televisió
Kiko Rivera trencarà el seu silenci a Telecinco | GTRES

Tot i que Kiko Rivera ha estat més d'un any parlant malament de la cantant, però està tan alarmat que ha decidit enterrar la destral de guerra. «Ha tingut converses amb la seva mare, però ella és una persona que s'aïlla», confessava Raquel Bollo, col·laboradora de 'Viva la Vida' i íntima amiga d'Isabel, així que les seves paraules han tingut una especial repercussió.

Una reportera de 'Viva la Vida' va traslladar-se fins a les portes de Cantora, on resideix l'artista des de fa molt de temps. «No ha rebut cap visita, però sabem que Isa Pi pot aparèixer en qualsevol moment perquè està molt preocupada per l'estat de la seva mare», comentava la periodista.

D'altra banda, els programes de Telecinco van descobrir que treure a la llum els secrets d'Isabel era un negoci molt rendible. Tot i que hi ha molta gent que pensa que l'artista ha patit una campanya de desprestigi que finalment ha acabat amb ella. De fet, Emma García ha confirmat que els rumors són certs: Pantoja necessita ajuda de manera urgent.

Isabel Pantoja no ha superat la seva estada a la presó

Raquel Bollo té informació privilegiada sobre Isabel i no ha dubtat a compartir-la amb els espectadors de 'Viva la Vida'. Va reconèixer que actualment no té relació amb l'artista perquè prefereix esperar un temps fins que es recuperi. Tot i això, un periodista de Telecinco assegura que Pantoja «està aïllada i sola», declaracions que han fet saltar totes les alarmes.

Raquel assegura que la vídua de Paquirri està sola perquè vol, ja que necessita superar la mort de la seva mare, Doña Ana Martín. A més a més, admet que la cantant ha estat una temporada apartada de les amistats, encara que tenia un bon motiu per desaparèixer.

Aquest era que la pandèmia del coronavirus va sembrar el pànic a Cantora i la cantant estava aterrada per si la pandèmia s'emportava a la seva mare. Però, per si no n'hi hagués prou, Kiko Rivera li va donar l'esquena durant la seva etapa més convulsa, i sembla que no tornarà tan fàcilment als seus braços.

Després de tot aquest entramat, Jorge Javier Vázquez i els col·laboradors de 'Sábado Deluxe' estan desitjant veure'l per preguntar-li sobre les polèmiques del moment. Però, gràcies a Emma García, presentadora de 'Viva la Vida', sabem que Pantoja necessita ajuda.

Isabel Pantoja fugirà dels seus problemes: «És increïble la maldat»

Isabel és una de les persones més importants del món del cor, així que tots els periodistes volen saber com es troba. Saúl Ortiz, expert en crònica social, ha parlat amb el seu entorn i el resultat de la investigació és impactant.

Seguint les últimes informacions, la 'tonadillera' ha fet pinya i mai es pronunciarà sobre els seus últims problemes familiars. «No parlaré res, ja hi estic acostumada. És increïble la maldat de la gent», declara la 'tonadillera' a 'ABC'.

Ningú sap què pretén explicar el seu fill Kiko, però és evident que les seves declaracions no faran més que augmentar la tensió. Així mateix, els tertulians de 'Viva la Vida' asseguren que Chabelita, filla de l'artista, aviat es traslladarà a Cantora per donar suport a la seva mare.