Imatge d'Ana María Aldón

Ana María Aldón i el pare biològic del seu fill saben que no hi ha solució

Ana María Aldón ha fet un pas que significa que no hi ha marxa enrere

Ana María Aldón va iniciar una nova etapa vital fa unes quantes setmanes quan va decidir separar-se definitivament d'Ortega Cano. Després d'aquesta determinació, ella va començar a buscar casa per deixar el domicili familiar i es va acabar comprant un xalet a Guadalajara. Tot estava previst perquè es mudés després de Nadal, però els fets que s'han produït ho han accelerat tot.

Els últims esdeveniments han provocat que la gaditana hagi començat a realitzar la mudança per passar les festes a la seva nova llar. Això deixa clar que no hi ha reconciliació possible entre la parella i que ella no està disposada a mirar enrere. Vol un present i un futur millors i allunyats d'aquelles persones que envolten el torero.

Ana María Aldón i els desencadenants de la situació actual

Ana María Aldón va fer fa uns dies unes declaracions a la televisió que no van agradar ni a aquest, el pare del seu fill, ni a la família d'ell. Va dir exactament que durant l'embaràs del nen s'havia sentit sola. Lògic, perquè el seu marit estava a la presó complint condemna.

Aquesta afirmació li va suposar un conflicte amb el torero, que va negar públicament allò que ella havia exposat. A més a més, va provocar que el clan del torero s'enfadés i considerava que novament l'estaven qüestionant.

Ana María Aldón va afirmar que ella només havia explicat com s'havia sentit, però l'espurna del conflicte va tornar a cremar-se. Tant és així que va protagonitzar a Fiesta un tens xoc amb una de les seves encara cunyades, Mari Carmen, fet que va deixar de manifest que mai no s'havien portat bé, i menys ara.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ana María Aldón ha tingut molts conflictes amb Ortega Cano i la seva família. | Europa Press

Pel que ha passat, Aldón ha fet el pas d'avançar la mudança a la seva nova residència. Així, encara que tenia pensat passar el Nadal a casa del torero amb el seu fill, ha començat el trasllat de les seves coses. Vol gaudir de les festes al seu xalet, amb el menor, la seva filla Gema i la seva neta.

Ana María Aldón està de mudança

La concursant del Mediafest Night Fever ha estat enxampada per la premsa en plena mudança. L'han vista donant indicacions als operaris sobre on i com traslladar els seus mobles i altres objectes personals a l'interior de casa seva.

Els mitjans presents a la porta de la llar d'Ana María Aldón l'han vista molt somrient i feliç pel pas que ha fet. També han estat testimonis de com una empresa de mobles exclusius li ha portat aquells que ha adquirit ara per decorar la nova residència.

De la mateixa manera, han vist aparèixer una furgoneta de mudances que han transportat fins a Guadalajara tot allò que s'ha endut de la llar familiar. En efecte, entre aquests es trobaven matalassos i més objectes que estaven degudament protegits amb mantes. D'aquesta manera, han arribat en perfectes condicions.

Aldón ha estat seguint atenta el transport de tot això a l'interior de la casa. Més tard, ha procedit a pujar al cotxe per fer alguns encàrrecs. En tot moment, l'andalusa, ben abrigada pel fred que feia, s'ha mostrat somrient i feliç. És obvi, perquè ara afronta una nova etapa vital en què té dipositades moltes esperances. Sobretot, perquè, per fi, deixarà de veure i sentir la família Ortega.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp