Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón fa el pas que compleix els pitjors temors d'Ortega Cano

Ana María Aldón tornarà a posar el seu marit en una situació complicada

Ana María Aldón fa mesos que pateix un veritable calvari per la seva mala relació amb Gloria Camila, la filla del seu marit. Però, sobretot, perquè el seu matrimoni penj d'un fil després de sentir que Ortega Cano no li dona lloc. Això l'ha portat a passar-ho malament i a allunyar-se de la feina a la televisió. No obstant això, ara serà clara amb el públic.

El que farà, i el que més podia témer el torero, és asseure's en un plató. Serà al de Déjate querer. Allí compartirà amb tots què li ha passat per haver-se aïllat i com es troba el seu cor en aquests moments.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón ha pres una decisió que tindrà conseqüències | CatalunyaDiari

Ana María Aldón fa el que el seu marit temia

Ana María Aldón ha retret públicament al destre els seus comentaris amorosos sobre Rocío Jurado i que no vulgui fer res amb ella. Aquestes situacions, junt amb els conflictes amb la seva filla, l'han portat a esclatar. Tant, que ha necessitat marxar a Cadis de vacances amb el seu fill petit per allunyar-se del torero i dels mitjans.

És més, ha trencat amb el seu representant. I no ha dubtat a absentar-se durant una temporada de la seva feina com a col·laboradora a Viva la vida, pel que sembla, per recomanació mèdica. Per això s'han incrementat molt més els rumors sobre la imminent ruptura d'Ana María i de la seva parella.

Ara totes aquestes xerrameques seran confirmades o desmentides per ella mateixa. Sí, perquè aquest cap de setmana s'asseurà al plató de Dejate querer. Ho farà per aclarir d'una vegada per totes com se sent i en com està la seva història d'amor.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
Ana María Aldón ha decidit explicar a la televisió com està el torero | GTRES

A Ortega Cano, que havia demanat a la televisió a la seva dona i a la seva filla que no parlessin més, possiblement no li haurà agradat aquest pas d'Aldón. I pot ser que tampoc li agradi el que hagi d'explicar. Sí, perquè sembla que ella no s'ha deixat res per explicar.

Que ha parlat de tot ha quedat de manifest amb la publicació que la presentadora del programa, Toñi Moreno, ha fet a Instagram. Ha penjat una foto amb Ana María i amb la filla d'aquesta, Gema, i l'acompanya d'un missatge molt aclaridor. Diu així: «Gràcies per ser tan sincera, per despullar-te i per explicar-nos com et sents realment».

Vaja, que s'acosta tempesta per al de Cartagena. I més si tenim en compte que la dissenyadora estarà acompanyada per la seva filla, que ha estat molt crítica amb la seva família.

Tot sembla indicar que l'honradesa del destre podria quedar en dubte, cosa que també passarà divendres amb un altre espai televisiu. En concret, amb el nou episodi de la docusèrie En el nombre de Rocío, on s'exposa que el seu matrimoni amb 'La Jurado' no va ser gens idíl·lic.

Ana María Aldón, a un pas de la ruptura

La col·laboradora de Telecinco segur que és tan sincera com sempre a la televisió i explicarà realment com està la relació amb la seva parella. Però ja s'ha revelat a la cadena esmentada que aquesta està a punt de trencar-se. Ha estat Antonio Rossi qui ha realitzat aquesta confessió a El programa de AR.

Ha dit: «Segons m'ha comentat el cercle més proper a tots dos, si José li planteja el divorci, ella està disposada a dir que sí. Fins i tot, em diuen que Ana estaria esperant que ell prengués la decisió per no ser ella qui hagi de tenir la iniciativa».