Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco es queda sense paraules amb la carta de la seva nova mare

David Flores no es pot creure la carta que ha llegit fa poques hores

David Flores Carrasco sap que el seu pare últimament es troba en un dels seus millors moments.

Personalment, al pare de David Flores no li pot anar millor. La veritat és que des de fa mesos ja no s'amaga dels reporters i gaudeix de la vida pública amb la seva parella, Marta Riesco.

I tot i haver viscut moments complicats des que van iniciar la relació, com aquell gest de ruptura que va fer perillar l'amor que sentien l'un per l'altre, ara tot ha canviat.

David Flores Carrasco ha vist com la seva nova mare i Antonio David són feliços. Així, ho demostren cada vegada que poden a les seves xarxes socials.

David Flores Carrasco assisteix atònit a la carta de la seva nova mare

Si fa uns dies la parella viatjava fins a Mallorca per passar unes jornades de festa, aquesta setmana els hem vist desplaçar-se a la localitat gaditana de Zahara de los Atunes.

Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores Carrasco.
Marta Riesco ja és la nova mare de David Flores Carrasco | CatalunyaDiari

En aquest bell paratge costaner, Marta i Antonio David han gaudit de valent en un hotel de luxe en què van donar-se al seu amor com mai abans ho havien fet.

Han estat unes vacances de relaxació i gaudi per a la parella, que sens dubte fan que David Flores Carrasco estigui molt més tranquil. El motiu ha estat veure el seu pare en un moment assossegat i sabent què vol amb la reportera de Telecinco.

Després de passar aquestes vacances tan idíl·liques al sud d'Espanya, Marta Riesco ha expressat els seus sentiments. Li ha escrit una carta bonica a la seva parella que l'ha deixat sense paraules.

Marta Riesco obre el seu cor en forma de carta a la seva parella

A la missiva, la nova mare de David Flores parla de tot el procés que han passat junts, sense dificultats entre mitges. Però finalment ha triomfat l'amor i així ho celebra la reportera més polèmica de Mediaset.

Per començar, la gran enemiga de Rocío Carrasco explica que no ha estat fàcil arribar fins a aquest punt de felicitat que avui celebren.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant junts a un photocall
Antonio David Flores, posant amb Marta Riesco a Starlite aquesta mateixa setmana | GTRES

«El camí ha estat dur, i ho segueix sent, hem perdut molt pel camí i hem plorat fins a assecar-nos. Alguns ens van allargar la mà i altres només volien treure profit. Ens va faltar suport i comprensió i que la gent empatitzés amb el nostre amor» , comença dient.

Alhora, Riesco deixa clar que l'exguàrdia civil és l'amor de la seva vida: «M'alegro que mai ens rendíssim. I que lluitéssim pel que sabíem que era nostre», confessa la televisiva.

«Ets l'amor de la meva vida i, per aquests amors, val la pena lluitar. Tornaria a passar per tot el que he passat aquest darrer any si al final del camí hi ets tu. Et va triar el meu cor i jo només vaig poder anar cap a tu».

«Tant de bo el món s'adoni que l'amor és lliure»

A més, Marta confessa que el seu xicot és «divertit, pacient i afectuós, m'omples la vida d'alegria. Aquestes vacances han estat un regal després dels mals moments que vam passar i que ens van fer passar. Només vull estar la resta de la meva vida al teu costat», diu la carta que ha escrit a la seva parella.

«Tant de bo el món et vegi com tu realment ets, tant de bo el món s'adoni que l'amor és lliure i quan és recíproc és el sentiment més meravellós del món. Que mai ningú us impedeixi viure el vostre, Contra vent i marea, t'estimo @antoniodavidflores. Gràcies per fer-me immensament feliç, indestructible», conclou l'emotiva missiva.