Pla general de Rosa López somrient

Rosa López envia un avís al seu xicot Iñaki i parla d'un altre home

Rosa López no ha tingut cap problema en confessar que hi ha dos homes que ocupen el seu cor

Rosa López ha aprofitat la seva última aparició pública per enviar-li un contundent missatge a la seva parella. A més a més, tampoc ha volgut deixar passar l'ocasió per parlar de l'altre gran home que ha tingut a la seva vida.

Les darreres setmanes, el nom de la guanyadora de la primera edició d'Operación Triunfo ha sonat amb més força que mai, i tot gràcies a una de les seves companyes d'edició.

Fa uns dies, Chenoa i el seu marit es van casar després d'haver de posposar les noces per culpa del coronavirus. Encara que, al principi, Rosa López si era a la llista de convidats, finament, els nuvis van decidir no comptar amb la seva presència.

Chenoa amb Rosa López
Rosa López no va anar al casament de Chenoa | Europa Press

«Farà una cosa molt petitona», va assegurar l'andalusa al seu moment, amb l'única intenció de treure importància a aquesta decisió.

Ara, ahir, dimecres 13 de juliol, Europa Press ha tingut l'oportunitat de parlar amb l'artista sobre aquest tema. Rosa López no ha tingut cap problema a assegurar que la seva relació amb la mallorquina continua sent la mateixa, però també s'ha mostrat una mica molesta per les insistències de la premsa.

«Bé, nosaltres parlem sempre. Sou, sense acritud, molt pesats. La premsa, el que hi ha darrere vostre, molt pesats», assegurava la cantant. «Em poso més nerviosa perquè em pregunteu una cosa que no sé què em direu», confessava tot seguit.

Així mateix, la cantant ha parlat sobre els dos grans amors de la seva vida. I és que, malgrat tenir una relació més que consolidada amb Iñaki, ha assegurat que hi ha un altre home que també ocupa el seu cor.

Rosa López aclareix tots els dubtes

Durant aquesta xerrada, Rosa López ha volgut aclarir una vegada per totes quina és la seva situació actual amb Iñaki. I és que, els últims dies, els rumors de casament no han deixat de sobrevolar els caps.

Tot i que seria un tràmit normal en qualsevol parella, l'artista ha assegurat que a ella no li cal passar per això. «Jo ja estic casada. Que estigui al meu costat també és un compromís. Que em preguntin per ell, gairebé un compromís igual de fort que l'església», afirmava.

Rosa López
Rosa López parla dels plans de futur amb Iñaki | Mediaset

A més, els periodistes d'aquesta agència de notícies no han volgut deixar passar l'ocasió per preguntar-li per l'altre home de la seva vida. Sí, perquè, durant tots aquests anys, la granadina ha tingut molt present el pare.

«El meu pare ho és tot, és el meu guia. Per mi, el meu pare és el meu guia, però com que cadascú va amb la seva fira, jo ho he viscut amb una cosa especial», responia la cantant immediatament. «La meva família sempre ha estat una pinya, per mi és emocionant», ha reconegut públicament.

Fa 14 anys que el pare de Rosa López va morir, víctima d'un càncer de pulmó, però no per això hi ha deixat de pensar ni un sol dia de la seva vida. L'artista ha reconegut als reporters de Chance (Europa Press) que cada decisió que pren, ho fa pensant-hi.

Imatge de Rosa López.
Rosa López recorda molt el seu pare | Atresmedia

«Sempre, cada decisió que prenc pensant sempre en el meu pare, però sobretot en la meva mare, que és la que està en vida i és la que ara s'emporta els cops. Amb la meva mare, sempre», confessava.

Així doncs, no hi ha dubte que a Rosa López li va costar molt de superar la mort del seu pare. «Vaig voler llençar-ho tot per la borda, però, al final, ressorgeixes», va assegurar fa uns anys.