Ana María Aldón

Ana María Aldón podria estar il·lusionada: el nom del seu suposat xicot

Ana María Aldón, segons 'Socialité', vol tornar a enamorar-se

Ana María Aldón ha acaparat l'atenció de tots els mitjans al protagonitzar una notícia que ha deixat amb un pam de nas els seus seguidors. Segons han explicat a 'Socialité', la dissenyadora suposadament està il·lusionada amb una persona relacionada amb el món del futbol. Asseguren que hi ha proves que demostren que tot està preparat per veure la llum com més aviat millor.

Ana María Aldón amb un barret de llana
Ana María Aldón està en el seu millor moment | Europa Press

Ana María Aldón va trencar el matrimoni amb José Ortega Cano perquè volia ser una dona lliure i la veritat és que està complint el seu somni. Sempre ha deixat clar que el torero no l'ha tractat mai malament, simplement pensa que no li ha donat el seu lloc. «No soc Rocío Jurado, però també em mereixo alguna cosa», va comentar en una de les seves entrevistes.

Ana María ha tancat la seva etapa amb el torero i ara està travessant el seu millor moment. A 'Socialité' han assegurat que podria tenir una nova parella, encara que el que és veritablement important no és això. El que ha cridat més l'atenció és que el suposat afortunat és un home conegut i relacionat amb un equip de futbol.

«Jo avui no menjaré perquè em dono per alimentada, quin sobtat canvi de guió més important», ha comentat Nuria Marín. La presentadora s'ha quedat sense paraules, no sabia què dir perquè pensava que mai donaria aquesta notícia. Aldón sempre ha dit que en aquests moments no volia il·lusionar-se amb ningú perquè està força decepcionada.

Aldón s'ha fet coneguda per parlar de la seva relació amb Ortega Cano, però és cert que ha establert uns límits. No vol que res ni ningú molesti la seva vida privada, per això no es compromet gaire en parlar de sentiments. Fins ara ha defensat que no té parella, però el programa de Nuria Marín pensa justament el contrari.

Ana María Aldón podria haver conquistat un home important

Anna Maria ha acudit a la inauguració d'un restaurant, ha dit que no estava tancada a l'amor i ha estat dit i fet. Hi ha acudit amb una cara molt coneguda en un racó apartats. Es diu Pedro Pizarro i és fisioterapeuta, ha confirmat una col·laboradora de 'Socialité'.

Imatge d'Ana María Aldón somrient
Ana María Aldón ha superat els seus problemes | GTRES

«Aldón estava espectacular, jo em vaig quedar en xoc perquè estava millor que mai», comenta un testimoni. Suposadament va conèixer aquest home a la festa i va estar tota l'estona amb ell, no es van separar i van estar apartats de tots. Ha treballat amb futbolistes del FC Barcelona i també del Getafe.

Segons han explicat a 'Socialité', Pedro té una clínica a la localitat madrilenya de Leganés i és un professional molt conegut. La col·laboradora va anar a la inauguració del restaurant disposada a arrasar i ho va aconseguir: es va convertir en la gran protagonista. Molts assistents es van adonar que estava coquetejant amb el fisioterapeuta, sempre seguint la informació de Telecinco.

Ana María Aldón està oberta a l'amor

Ana María ha començat una nova vida, una vida que potser acabi compartint amb Pedro Pizarro. Ell de moment no ha donat declaracions i tot fa pensar que no s'hi implicarà gaire. Té relació amb cares molt conegudes i pensa que el més encertat és ser discret.

Aldón ha reconegut que no li faria res tornar a enamorar-se, encara que promet que no és la seva prioritat. No obstant això, podria haver trobat un home que suposadament, seguint les dades de 'Socialite', es convertirà en la seva nova parella.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!