Ana María Aldón

Ana María Aldón posa en risc el seu futur a Telecinco amb una inesperada traïció

Una periodista de la cadena ha criticat Ana María

Ana María Aldón ha esdevingut una de les grans protagonistes dels programes de la premsa del cor. La suposada crisi que travessa el seu matrimoni fa que ada dos per tres es parli d'ella i d'Ortega Cano. Tot i que el destre intenta desmentir els rumors de la seva separació, la dissenyadora s'encarrega d'alimentar-los amb les seves declaracions a la televisió.

Fins ara tenia un seient assegurat a Viva la vida. Però el cap de setmana passat aquest format es va cancel·lar. Ara li caldrà buscar un lloc en altres espais de la cadena. En aquest sentit, durant els darrers dies s'ha especulat que Ana María pogués incorporar-se a l'equip de col·laboradors de Sálvame. Això suposaria, sens dubte, una gran millora per al programa, que no està passant pel seu millor moment pel que fa al seguiment del públic.

On ho tindrà més complicat per encaixar serà a El programa del verano. Aquest dilluns també van abordar les polèmiques que afecten la família. La presentadora d'aquest espai, Patricia Pardo, va fer un comentari sobre la dissenyadora que no va passar inadvertit per als espectadors.

Es pot dir que va deixar tothom bocabadat. «Ens dona temps a parlar d'Ana María? Em temo que sí, oi?», es preguntava la gallega en veu alta. Tenia un compte pendent amb ella i volia saldar-lo  en públic.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón escolta el seu marit | GTRES

La seva intenció era que l'audiència conegués com és en realitat l'esposa d'Ortega Cano. No tot és tan bonic com sembla a la televisió. La periodista va explicar molesta que en algun moment la modista no es va portar del tot bé amb ella.

Ana María Aldón va tenir una actitud que no li va agradar. «M'ha traït una miqueta i t'explico per què», va començar dient Pardo, que tenia ganes de desemmascarar l'andalusa.

«L'any passat, i tinc testimonis, la vaig defensar molt, i després ella va fer-me una mala passada i es va desdir del que havia dit. M'ho vaig prendre una mica malament, no ho puc oblidar», va explicar la presentadora del format. Això sí, deixava entreveure que s'hi havia comportat malament, tot i que tampoc no va aprofundir gaire en els detalls.

En tot cas, sembla que la col·laboradora s'està guanyant uns quants enemics . Recentment se sabia que tampoc no tenia una bona relació amb els seus cunyats. Però tampoc es pot dir que la tingui amb Gloria Camila, amb qui fa un temps que està enfrontada.

Enmig de tots aquests conflictes es troba Ortega Cano. El destre prefereix ser neutral i no posicionar-se en aquestes batalles, cosa que no entén la seva dona i que li retreu amb força freqüència.

Ana María Aldón pensa en el seu futur professional

Ana María Aldón va començar la seva carrera a la televisió a Viva la vida. Amb el temps, s'ha comprovat que estava molt còmoda en aquest tipus d'ambients. Per això, després de la cancel·lació d'aquest espai, no es descarta que li trobin un lloc a Sálvame.

Estaria encantada si això fos possible. Té un especial interès  a fer una vida independent i sap que podria treure molt rendiment a la seva situació personal. Però té la negativa del seu marit, que no veu amb bons ulls aquesta opció.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo es va sentir traïda per Ana María | Catalunya Diari

Fa uns dies, ell apareixia al programa vespertí de Telecinco per criticar-los pel seu comportament. Visiblement afectat, carregava contra els col·laboradors, que unes hores abans havien confirmat la ruptura matrimonial.

Ana María Aldón, mentrestant, aprofita qualsevol intervenció per parlar del mal moment que travessa. Sent que el torero no li ha donat a la vida el lloc que necessitava.