Rocío Flores

Rocío Flores descobreix que Rociíto comparteix casa després de l'anunci del divorci

Rocío està preocupada pel futur de la seva mare

Rocío Flores ja sap quina és la realitat a què s'enfronta la seva mare: sap que Rociíto no vol continuar dissimulant perquè té més força que mai. Ara, la filla de 'la Más Grande' ha assenyalat José Ortega Cano, a qui acusa de no haver fet feliç la cantant. Assegura que estaven a punt de divorciar-se, però van passar una sèrie de coses que van frenar el procés.

Rocío Flores s'ha quedat realment sorpresa en descobrir quin és el nou pas que ha fet la seva mare: obrir les portes de casa seva. Ha organitzat una festa amb els col·laboradors que han treballat al seu documental per agrair-los tot el seu suport. S'han convertit en una gran família i vol compartir la seva casa amb ells, un gest insòlit.

Imatge de Rocío Carrasco.
Rocío Flores sap que la seva mare està molt dolguda | Telecinco

Rocío, igual que la resta d'espectadors de Telecinco, sap que Rociíto vol gaudir d'un cert grau d'intimitat. Per això, resideix en una de les urbanitzacions més exclusives de Madrid perquè no vol que cap curiós s'acosti a la porta del seu domicili. Terelu Campos, una de les seves grans amigues, va confessar que ni tan sols tenia personal domèstic que l'ajudés a netejar o a cuinar.

Rocío no esperava que la seva mare celebrés una festa a casa just després d'anunciar que José Ortega Cano és a punt de divorciar-se. El torero no passa pel seu millor moment, però la dona de Fidel Albiac està molt animada i vol celebrar el que ha aconseguit. Gràcies als companys del seu documental s'ha convertit en una de les cares més estimades del moment.

Rocío Flores accepta que no hi ha remei

Rocío té molta experiència a la premsa del cor i sap que la decisió que ha pres la seva mare ja no es pot desfer. José Ortega Cano ha quedat en mal lloc, ja que tothom es pensava que la seva relació amb' la Más Grande' era estable i afectuosa. Tot i això, Carrasco assegura que estava actuant i que el torero sap dissimular molt bé.

Rocío Flores
A Rocío Flores no li havien explicat la versió de Rociíto | GTRES

«La meva mare era una dona que ho havia donat tot en aquesta relació, no es mereixia les situacions que es generaven. S'hauria merescut viure d'una altra manera, haver estat feliç i haver viscut els últims anys feliços», revela Rociíto al seu programa. El vidu de la cantant està molt enfadat, ja que ell sempre ha presumit d'haver tingut un matrimoni brillant.

Flores està preocupada perquè aquest tipus d'escàndols han acabat afectant-lo i no vol saber res del conflicte. Treballa a la televisió i assumeix que ha d'opinar, però és un tema molt delicat i prefereix mantenir-se'n al marge. Té molt bona relació amb Ortega Cano. Per aquest motiu, el que ha explicat Carrasco l'ha agafat desprevinguda.

Rocío Flores sap que l'amor s'ha acabat

Rocío era molt petita quan va morir la cantant i no va poder gaudir-ne tot el que li agradaria, però en guarda un record molt bonic. El temps que va viure al seu costat el va compartir amb Ortega Cano, per això han seguit units amb el pas dels anys. No s'esperava que la seva mare assegurés que el torero no va fer feliç Jurado; és com si ella hagués viscut una altra realitat.

Rociíto ha assegurat que el mestre no va ser gaire afectuós mentre 'la Más Grande' va estar malalta. «L'únic que puc dir és que era com sempre, com havia estat sempre, obviant el principi. Al final, aquesta relació sempre va ser així, incloent-hi la malaltia», comenta l'exdona d'Antonio David.

«Jo crec que es va anar desenamorant mentre estaven junts i que ell es va encarregar de desenamorar-la». Flores no s'esperava que la seva mare fos tan dura, tot i que té clar que està força dolguda. Durant molts anys han parlat d'ella i ara ha arribat el seu torn, ningú no podrà parar-la.