Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

La pífia d'un periodista de Telecinco: filtra el guanyador de 'Supervivientes'

Queden hores per conèixer la cara guanyadora de 'Supervivientes' d'aquesta edició

Queden hores per conèixer la cara guanyadora de Supervivientes d'aquesta edició. Quatre concursants han arribat a la gran final i aspiren a emportar-se els 200.000 euros del premi, però un presentador de Telecinco ha filtrat el nom de la possible persona guanyadora.

Joaquín Prat va voler fer la seva valoració sobre el reality i va confirmar que Marta Peñate és la seva gran favorita. D'aquesta manera prendria el testimoni d'Olga Moreno com a darrera guanyadora. «Continuo pensant que és la més completa com a concursant», va explicar el conductor d'El programa del verano.

Després de tres mesos a Supervivientes, considera que es mereix ser la més votada per l'audiència. Entén que «s'ha desgastat amb la soledat més absoluta». No obstant això, no tots al seu espai opinaven com ell.

Alessandro Lequio va atacar la canària. «Com a concursant em sembla que és la més hàbil que jo he vist a tots els concursos ,però com a persona em sembla el verí personificat», va esgrimir l'italià. Considera que «és una noia que no dona puntada sense fil. Tot el que diu és per deixar els altres en evidència i, de passada, enlairar-se a la final».

D'altra banda, Antonio Rossi ha explicat que «anava buscant el protagonisme a través de la confrontació i del conflicte. Va tenir la sort que la van fer fora i que els primers dies es va batre amb gent menys forta que ella». A la pregunta de Patricia Pardo de si la veien com a guanyadora, Prat va tornar a insistir que era la més forta. Això sí, el periodista tampoc descartava que aconseguís el premi un dels altres concursants. No tenia cap inconvenient a donar el seu nom.

A la final de Supervivientes han arribat la canària, Nacho Palau, Ignacio de Borbón i Alejandro Nieto. Demanava que també se li prestés atenció a l'ex de Miguel Bosé. «No figura mai a les vostres quinieles i jo crec que és el gran tapat d'aquesta edició», va assenyalar.

Segons la seva opinió, «s'ha salvat de manera sistemàtica, carregant-se tots i cadascun dels pesos pesants del concurs». Això seria un senyal que té el suport de l'audiència. En qualsevol cas, tot fa indicar que serà una gala molt renyida.

Tots els concursants tenen opcions d'emportar-se els 200.000 euros. Tot i que els dos concursants esmentats pel presentador, a més d'Ignasi de Borbó, són els que compten amb més possibilitats.

Pel que fa al possible triomf de Palau, Lequio no entén «d'on surten tots aquests seguidors». Va rebre la resposta per part de presentador: «L'altre dia em deia una senyora del seu poble que estan tots amb ell».

Supervivientes s'acomiada amb el suport de l'audiència

Supervivientes arriba a la final després de més de tres mesos de concurs. Pel camí s'han quedat noms molt coneguts com ara Kiko Matamoros o Anabel Pantoja, que eren els participants amb més caixet.

El reality ha tingut el suport dels espectadors, tot i que ha registrat xifres inferiors a les dels altres anys. Aquest format era la gran carta de Telecinco per remuntar una situació una mica delicada, però finalment no van obtenir el resultat desitjat.

La gala d'aquest dijous tindrà molta morbositat. La presentació anirà a càrrec de Jorge Javier Vázquez, però fins a última hora no se sabrà si serà present al plató la darrera guanyadora. Olga Moreno no ha confirmat la seva assistència.

Seria la primera vegada a Supervivientes que passés això. La relació entre el comunicador i la sevillana és molt tensa, i tots dos fan el possible per evitar-se.