Antonio David Flores

Antonio David Flores confirma que la casa ja està buida: s'ha acabat l'amor

Antonio David sap que la crisi és molt greu

Antonio David Flores ja no treballa a la televisió, però sap que en qualsevol moment tot pot canviar. Ara mateix viu un moment econòmicament complicat.

La seva única font d'ingressos estable és el seu canal de YouTube, que s'ha estancat al voltant dels 122.000 subscriptors. Això suposa pocs diners mensuals i més tenint en compte que ja no publica amb la mateixa assiduïtat que abans.

És cert que ha guanyat força diners amb les demandes que ha interposat a Mediaset, però cal facturar per mantenir dos fills i dos domicilis a Màlaga i a Madrid.

Per aquest motiu, Antonio David està molt pendent de tot el que passa a la seva família. Sap que en qualsevol moment pot sorgir l'oportunitat d'opinar sobre els temes dels seus éssers estimats (o menys estimats).

És per això que s'ha assabentat de la gran crisi que viu en aquests moments la família de la seva excunyada i el seu exsogre.

Antonio David sap que la crisi és molt greu

Antonio David sap molts secrets d'Ortega Cano. Durant el temps en què van conviure a casa de Rocío Jurado, Antonio David va ser testimoni de molts dels problemes que ara la seva exdona, Rociíto, està explicant al seu documental.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Antonio David Flores sap que les discussions acabaran en divorci. | GTRES

 

De fet, hi ha una intervenció televisiva d'Antonio David en què es veu clarament el poder que exercia sobre el destre. Antonio David, a més, manté una bona relació amb Gloria Camila Ortega, per la qual cosa segurament sap què és el que passa a casa del torero.

Així, sap perfectament que la crisi entre el torero i Ana María Aldón és greu i que la ruptura probablement ja és un fet. Aquesta setmana, Lecturas ha parlat d'una «gran esbroncada» a casa d'Ortega. Els protagonistes van ser ell, Ana María i Gloria Camila, i la discussió va acabar amb Ortega marxant del domicili i passant la nit a casa de la seva filla.

La discussió es va produir després que Ana María estigués a Viva la vida explicant les últimes notícies de casa seva. El destre ja no va poder més i va esclatar, amb Gloria Camila donant-li suport contra la seva madrastra.

Gloria Camila i Ortega Cano
L'exsogre i l'excunyada d'Antonio David Flores, una relació paternofilial molt forta. | CatalunyaDiari
 

Ana María assegurava el cap de setmana passat que de moment no hi ha ruptura, però que les coses no estan bé entre ells. Cada cop són més els que parlen sobre que ja no viuen junts i que és qüestió de temps que signin els papers de la separació.

Pel que sembla, de moment Ortega ha decidit allunyar-se i passar uns dies a Costa Ballena. Allà passa l'estiu el fill de la parella, José María, que és la principal víctima d'aquesta situació tan tensa.

La guerra contra Telecinco que també manté Antonio David

Antonio David Flores ha iniciat una guerra contra Telecinco i sembla que no és l'únic membre de la família a fer-ho. Ortega Cano ja acumula diverses intervencions en directe acusant la televisió de voler acabar amb el seu matrimoni. Fora de si i a crits, ha assegurat que a la cadena de Fuencarral volen que ell i la seva dona es divorciïn i que no pararan fins a aconseguir-ho.

No obstant això, el torero no ha tingut en compte que la seva filla i la seva dona encara treballen a Telecinco. Elles són les encarregades d'alimentar aquesta polèmica que ha portat la família fins a aquesta situació tan delicada.

Ana María ja estaria buscant casa per refer la seva vida de soltera i Gloria Camila estaria satisfeta que finalment el seu pare i ella se separin. Mentre tot això passa, Antonio David s'ho mira des de la distància.

És conscient que la situació que viu ara mateix la família Jurado-Mohedano-Ortega-Flores pot esclatar per qualsevol lloc i en qualsevol moment. Tenir la tanta informació com sigui possible de diverses fonts el situa en una posició privilegiada a l'hora de prendre partit per uns o altres.