Primer pla d'Antonio Rossi amb el rostre seriós

Antonio Rossi revela els plans de boda que preocupen la seva parella

Antonio Rossi confirma si es casarà amb la seva parella

Antonio Rossi està vivint una autèntica lluna de mel amb el seu xicot, Hugo Fuertes. La parella va decidir fer pública la seva relació amb dues publicacions a les seves respectives xarxes socials. Va ser així com se li va poder posar cara a la nova il·lusió del periodista d'Ana Rosa amb qui ja fa uns quants mesos que surt.

La relació sembla estar més que consolidada malgrat la diferència d'edat, ja que Hugo té 18 anys menys que ell. Però això no suposa un impediment a l'hora de gaudir l'un de l'altre ni a l'hora de fer plans de futur. De fet, el col·laborador es va aventurar a parlar sobre la possibilitat que es casessin.

Antonio Rossi parla sobre el matrimoni amb la seva parella

Antonio Rossi és una de les cares que es veuen més sovint als platós de Telecinco. Sigui a Ana Rosa, Viva la vida o al Deluxe, el cert és que el periodista té una agenda laboral molt atrafegada. Tanmateix, això no li treu temps per poder gaudir de la seva relació amb Hugo.

Tots dos es van conèixer quan el jove estava fent pràctiques d'Organització d'Esdeveniments de Luxe en una empresa d'una amiga del tertulià. Es van enamorar a primera vista i, a poc a poc, van començar a entaular una amistat que s'acabaria convertint en un idil·li.

No va ser fins al mes de novembre passat quan Rossi va confirmar la seva relació amb Hugo a través de les seves xarxes socials. La seva parella, dedicada també al món del modelatge i al ball, va fer el mateix proclamant als quatre vents la seva relació amb el periodista. «Ha arribat Antonio i això no canvia res (bé sí, que em fa més feliç que abans)», publicava.

Fotomuntatge d'Antonio Rossi i Hugo Fuertes
Antonio Rossi confessa si té planejat casar-se amb la seva parella | Catalunya Diari

Tot i això, malgrat que estan enamorats, de moment no tenen pensat dir-se el 'sí, vull'. La veritat és que encara és aviat; només fa poc més d'un any i mig que estan junts, i de moment aquesta idea no passa pel seu cap. «No hi he pensat mai; no en veig la necessitat i no crec que Hugo s'atreveixi a demanar-m'ho», explicava als mitjans.

Actualment, Antonio Rossi col·labora activament amb els preparatius pel casament de la seva amiga Sonia Ferrer. Tot i que està immers en un ambient de celebració, sembla que al periodista no li han vingut ganes de passar per l'altar.

Antonio Rossi, sobre la seva relació amb Hugo: «No necessito cap paper»

La veritat és que Antonio Rossi semblava predisposat a acceptar una proposta de matrimoni en el cas que el seu xicot decidís demanar-li matrimoni. Tot i que va assegurar que era una cosa a què no havia pensat, va deixar anar un 'però' que podria indicar un possible canvi d'opinió.

El col·laborador d'Ana Rosa no tanca la porta a fer el pas definitiu a la seva relació, però ara com ara prefereix viure el moment. «Estic bé com estic i no em plantejo aquestes coses, no necessito un paper, que cadascú faci el que vulgui», opinava.

Pla general d'Antonio Rossi posant a un photocall
Antonio Rossi no té plans de casar-se | GTRES

El periodista es troba travessant una de les seves millors etapes personals i està desitjant gaudir de les seves vacances al costat de la seva parella. Ho farà quan se celebri el casament de la seva amiga, que ja fa el compte enrere dels dies que falten perquè arribi el feliç enllaç.

Mentre arriba el moment, tant Antonio com Hugo delecten els seus seguidors presumint de cos sota el sol estival. I és que tots dos estan molt conscienciats amb l'esport i són diverses les publicacions que comparteixen de les hores que passen al gimnàs. Segur que la seva destinació de vacances no defraudarà ningú i que la parella gaudirà d'unes merescudes vacances després d'un any de feina dura.

▶️ Ana Rosa Quintana confirma los peores rumores y asume que se queda sola