Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós

Marta Riesco perd el que més s'estima just després de confirmar l'embaràs

Ara, el futur de la reportera és incert

Antonio David Flores i Marta Riesco ja no amaguen la seva relació sentimental. De fet, han passat d'amagar-se totalment a exposar el seu amor a les xarxes socials de forma pesada.

Tot i això, encara tenim a la retina les imatges d'Antonio David sortint de la casa de Marta Riesco tapat com un ninja per no ser enxampat. O la foto de la reportera a la terrassa, amb una misteriosa cama reflectida al vidre, quan encara ell era la parella oficial d'Olga Moreno.

Marta és la reina dels 'stories' i pot arribar a publicar més de vint en tan sols un sol dia. En alguns, ensenya els seus models, en altres, amb cada plat que es cruspeix als restaurants, i després estan els que surt al costat del seu enamorat.

A més a més, també té temps per parlar de la seva feina, la qual està en una situació una mica estranya després de la sobreexposició als platós mesos enrere. I és que Marta va cremar tots els cartutxos amb la suposada trucada de Rociíto i va desaparèixer d'un dia per a un altre de Telecinco.

La decisió sobre el seu futur professional va quedar en 'stand by' fins al setembre. Des d'aleshores, Marta ha continuat fent vídeos i reportatges a peu de carrer com feia. La seva faceta de personatge famós la deixa per a les xarxes, que han augmentat en activitat de manera inversament proporcional a les seves aparicions televisives.

Marta Riesco i l'embaràs del qual aviat parlarem

Marta Riesco no ha amagat mai la intenció de ser mare. És més, ha manifestat més d'una vegada que li encantaria tenir un fill amb Antonio David. Segons Informalia, aquesta opció podria estar cada vegada més a prop ara que ja són parella oficial.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Antonio David Flores i Marta Riesco ja no s'amaguen i es podrien casar abans que s'acabi l'any | GTRES

L'exguàrdia civil i la reportera podrien casar-se al desembre de manera civil. D'aquesta manera posarien el colofó d'or a la seva relació i per al 2023 podria arribar aquest bebè tan esperat. Tot i que sembla que ell no està gaire per la feina, veient com pot arribar a ser Marta amb els seus propòsits... temps al temps.

Marta Riesco es queda sense el que més desitjava

Marta és pur optimisme a les seves xarxes socials, encara que la processó va per dins. Fa uns quants mesos es veia com la nova reina de Telecinco; estrella del Programa de Ana Rosa, col·laboradora de Ya son las ocho, cantant i present a totes les salses.

D'aquí a tenir el seu programa només hi havia un pas. No obstant això, l'invent no va funcionar i ara acaba de veure com altres companyes l'han avançat al ball de cadires que hi ha hagut recentment a Telecinco.

Així doncs Verónica Dulanto o María Verdoy sí que han aconseguit saltar a primera línia de pantalla, mentre que ella segueix sense un lloc clar a la nova graella de Telecinco.

Però lluny d'entristir-se, un dels seus darrers missatges valorava el seu currículum vital i professional. Així, Marta reivindica haver arribat on és «per mèrits propis» i sense ser «filla de, dona de, ni res de...». Afirma que tot el que ha aconseguit li ho deu «al meu esforç» i culmina amb un 'hastag' significatiu «#vuelvelariesco».

De moment, a Telecincoja saben com se les gasta i la seva facilitat per ficar-se en embolics com el de la maleïda trucada que després no va ser. Però, a Mediasetprefereixen caminar amb peus de plom amb ella, i més tenint en compte que el seu xicot té una guerra general contra la cadena televisiva.

Marta segueix amb els seus reportatges, amb les seves entrevistes al balcó i fent publicitat de tot allò que li regalen a canvi de promocionar-ho a les seves xarxes. Antonio David Flores, per la seva banda, es deixa estimar i viu un estiu tranquil i sense gaires ensurts al costat de la seva noia.