Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera reconeix que hi ha proves de l'amor secret que farà plorar als seus

Kiko Rivera reconeix que les imatges de la relació poden destruir-ho tot

Kiko Rivera ja s'ha adonat que la seva cosina Anabel Pantoja haurà de solucionar certes situacions a la tornada de Superviventes.

Kiko Rivera és conscient que Anabel se'n va anar amb una vida als Cayos Cochinos molt diferent de la que té actualment després d'estar tres mesos concursant al reality. Allí va conèixer la seva actual parella, Yulen Pereira.

La veritat és que Anabel va viure un últim any molt complicat pel que fa a les seves relacions personals. I fa unes hores ha sortit un testimoni que posa de manifest com s'ho ha passat de bé des que es va separar d'Omar.

Kiko Rivera no pot amagar les explícites imatges de la relació

Recordem que Anabel, després de casar-se al final de l'estiu del 2021, només va viure quatre mesos de casada al costat del windsurfista canari.

Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja va intentar superar la seva ruptura amb Omar Sánchez amb un cambrer | Catalunya Diari

I és que, malgrat contraure matrimoni amb Omar, els problemes de la parella venien de darrere i finalment es va consumar aquesta ruptura, cap al mes de gener del 2022.

La veritat és que Anabel no va perdre gaire temps després d'acabar la seva història d'amor amb el canari. I va conèixer un cambrer de Sevilla pel qual va beure els vents fins que es va embarcar en l'aventura més enriquidora de la seva vida.

Parlem de José María Escribano, un sevillà que ja al seu dia va oferir algunes dades que deien que havia tingut alguna relació amb la cosina de Kiko Rivera. Això sí, va deixar molt clar que no havia estat seriós.

Parla l'home que va tenir una relació amb la cosina de Kiko

Les últimes hores, el jove s'asseia a Sálvame per aclarir certes coses que havien rumorejat i ha deixat clar que, quan va estar amb Anabel, ella estava totalment soltera.

«Em va dir que quan tornés seguíem coneixent-nos. Va ser després d'estar amb Omar aprenent supervivència, i després d'estar a Madrid».

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen Pereira no sabia què va fer Anabel Pantoja abans d'entrar a 'Supervivientes' | Catalunya Diari

«Ella em diu que se'n va a l'illa perquè tenia moltes coses al cap. I que quan tornés parlaríem, que no sabia com estaria jo i ella», confessava el jove.

En un moment donat, Belén Esteban li ha retret que hagi d'explicar la seva relació amb l'andalusa a un plató. «Per què no expliques quan desapareixies una setmana? I tornaves amb la teva xicota».

D'altra banda, aquest ha negat que tinguessin relacions mentre Anabel estava casada amb Omar: «Sempre ho he dit», sentenciava.

Tots dos van parlar de «fer plans» a la tornada de 'Supervivientes'

El cambrer sevillà va exposar igualment que tots dos van pensar a fer plans quan tornés del concurs. «Parlem d'un futur. Hi havia un viatge concretat, estàvem discutint on», ha sostingut.

«Estàvem coneixent-nos, ia mi m'ha sorprès allò de Yulen», ha observat sobre la història que ha tingut Anabel a Hondures. Alhora, ha revelat que es van conèixer al desembre, però no hi va haver relacions íntimes fins al febrer.

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja ha vist com un amic especial ha parlat de les seves relacions íntimes | Mediaset

Alhora, ha explicat com es va sentir quan va saber que va estar amb Omar abans de marxar a l'illa. «Quan vaig veure que estava amb Omar estàvem una mica barallats, vam tenir una discussió», ha lamentat.

Alhora, ha especificat que ha tingut entre cinc i deu trobades sexuals amb Anabel Pantoja i que solien produir-se a casa seva.

En un moment donat, i per demostrar que eren més que amics, aquest va mostrar en privat a alguns dels col·laboradors les imatges del cambrer al costat de la cosina de Kiko. En elles, segons les persones que les van veure, queda palès que van saltar espurnes entre tots dos.