Primer pla de Victòria Frederica.

Victòria Frederica, impactada en descobrir per què ha mort el seu familiar més estimat

Victòria Frederica ha rebut un nou revés

No hi ha dubte que Victòria Frederica està triomfant l'àmbit professional. En els últims anys, la jove s'ha convertit en una influencer de categoria, una tasca que cada cop està més de moda.

De fet, la filla de la infanta Elena està assolint un lloc consolidat a les xarxes socials. La veritat és que no n'hi ha per menys perquè el seu contingut d'Instagram es basa a publicar imatges de posats seus en llocs de somni i, sobretot, lluint modelets emblemàtics.

Justament, on més ha triomfat ha estat al món la moda, ja que algunes marques no dubten a col·laborar amb ella. D'altra banda, són conscients que la seva presència en els esdeveniments més destacats i prestigiosos sempre faran parlar, raó per la qual no dubten a convidar-la.

Tot i això, malgrat que està vivint una de les seves millors èpoques pel que fa a la seva vida professional, la veritat és que Victòria Frederica no s'esperava rebre una mala notícia. I és que la noia ha rebut un cop dur per la mort d'un familiar molt estimat.

Primer pla de Victòria Frederica amb el rostre seriós
Victòria Frederica no esperava aquesta tràgica notícia | GTRES

 

Victòria Frederica, desolada després de la mort d'un ésser estimat

En plena expansió de la seva carrera professional, Victòria Frederica ha estat sorpresa per una notícia que ha causat un veritable xoc a tota la seva família. I és que fa tan sols unes hores s'ha donat a conèixer la mort de Sonia de Morales de Borbó-Dos Sicilias, cosina segona del rei Felip VI.

La familiar, que ha mort amb 52 anys, era neboda de l'infant Carlos, que era considerat pel rei emèrit com un germà. A més, els seus fills mantenen una estreta relació amb la família reial. De manera que no ha estat estrany que hagi estat un cop dur per a l'entorn de Victòria Frederica.

De fet, ahir, 26 de juliol, tant Felip VI com la infanta Elena van anar al tanatori de la M-30 de Madrid per acomiadar-se. Tots dos arribaven separats, però es van retrobar a la vetlla per acomiadar aquesta familiar tan estimada.

De moment, no ha transcendit la causa de la mort de Sonia de Morales. Tot i això, únicament es coneix que va morir diumenge passat, 24 de juliol. Hi ha la possibilitat que no se sàpiga res perquè la familiar de Victòria Frederica es mantenia en un perfil baix.

Tant la morta com els seus familiars més propers, malgrat pertànyer a la família reial, no eren personatges públics. De les poques dades que es coneixen és que la cosina llunyana del Rei deixa el seu marit i tres fills orfes.

Cal recordar que la familiar de Victòria Frederica contreia matrimonl a finals dels anys 80 amb Santiago Romero-Jiménez, amb qui va tenir el seu primer fill, Alfonso. No va ser fins a l'any 2000 quan coneixia el seu marit actual, Alejandro García-Atance i Leurquín. D'aquest matrimoni naixien els seus dos fills, Íñigo i Sofía.

Tot i que Felip VI i la infanta Elena van acudir al funeral, no hi havia ni rastre de la jove ni del seu germà i cosins. La veritat és que la jove es troba força ocupada perquè sovint ha d'atendre obligacions relacionades amb la seva tasca com a influencer. De la mateixa manera segurament ha succeït amb Elionor i la infanta Sofia, que també estan enfeinades amb els seus compromisos.

La infanta Elena al funeral
La infanta Elena ha donat suport als seus familiars | GTRES

 

La nova il·lusió de Victòria Frederica

Malgrat que Victòria Frederica no hagi pogut assistir, segurament haurà traslladat els seus condols a la família de Sonia de Morales. D'altra banda, Victòria Frederica està plenament centrada en la seva faceta com a influencer, que cada vegada està triomfant més.

De fet, malgrat que ha estat personatge públic des del dia del seu naixement, la veritat és que la seva fama ha augmentat encara més per aquesta professió. A més, després de l'exclusiva que va protagonitzar per a la revista Hola!, ha hagut de bregar, encara més, amb el focus mediàtic.

D'altra banda, una remor al voltant de la vida sentimental de Victòria Frederica ha anat cobrant cada cop amb més força. I és que Semana ha publicat unes imatges de la influencer amb un empresari català, anomenat Álex Recort.

Tot i això, de moment cap de les dues parts ha confirmat o desmentit de la notícia. Però tot apunta que Victòria Frederica ha trobat novament l'amor i ha passat pàgina després de la seva ruptura amb Jorge Bárcenas.