Julio Iglesias

El fill de Julio Iglesias i Miranda revela com ha canviat el cos del cantant

El fill de Julio Iglesias ho ha explicat tot

El fill de Julio Iglesias i Miranda no ha tingut cap problema a sortir públicament per explicar l'estat en què es troba el seu pare. I és que, després de tots els rumors que s'han generat aquests últims dies, Michael Iglesias ha decidit revelar-ho tot.

La salut de Julio Iglesias continua sent una de les grans incògnites de l'actualitat. Fa unes setmanes, el periodista argentí Jorge Ria va assegurar al programa Argenzuela de la cadena argentina C5N que coneixia totes les novetats sobre el cantant.

«El Puma va anar a visitar Julio Iglesias a Miami. Està muntant una producció musical de duets i va dir que vol fer una col·laboració amb ell. Per això el va anar a visitar a la seva mansió», va començar explicant el comunicador.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Julio Iglesias està molt enfadat per tot el que s'ha dit d'ell. | GTRES
 

Va ser aleshores quan va donar alguns detalls sobre la trobada d'aquests dos grans de la música. «La mansió és com la de Scarface. Tot el que veus a les pel·lícules és real. Entra aquest cantant amb la seva dona i pregunta 'on és Julio Iglesias?'. 'Al jardí', li responen».

«Van caminant i de lluny es veu el clatell de Julio. També es veuen dones en topless a la piscina. Quan es van apropant, veuen que no estava assegut en una cadira comuna, sinó que és una cadira de rodes. Té problemes de mobilitat».

Ara, i després d'aquestes dures declaracions, el quart fill de Julio Iglesias ha sortit públicament per aclarir com es troba el seu pare.

El fill de Julio Iglesias revela quin és el seu veritable estat de salut

La salut de Julio Iglesias és un dels temes més recurrents de la premsa tant nacional com internacional. Per això, Michael Iglesias no ha volgut deixar passar més temps per tranquil·litzar tots els fans del seu pare.

El primer a pronunciar-s'hi va ser El Puma. Fa unes quantes setmanes, el cantant veneçolà va fer públic el veritable estat del seu gran amic.

«Per als que estan interessats en la salut de Julio Iglesias: ens comuniquem i deixin-me dir-los que està bé, molt bé, amb moltes ganes. Em va dir que al novembre comença la seva gira. Està perfectament del cervell, del seu cos. Déu vulgui que el tinguem per molt temps més».

Fotomuntatge d'un story de Michael Iglesias.
Michael Iglesias se'n va de viatge. | Instagram
 

Després d'aquest comunicat, el fill de Julio Iglesias ha deixat entreveure com es troba el seu pare, i tot apunta que, de moment, el cantant es troba bé.

Michael ha decidit fer unes vacances després de saber que el seu pare es troba perfectament. El jove ha agafat l'avió privat del seu progenitor per gaudir d'uns dies a la finca familiar Las Cuatro Lunas a Ojén, Màlaga.

Julio Iglesias desmenteix els rumors

La família de  Julio Iglesias no està disposada que se segueixin explicant mentides. Per això, l'entorn més proper al cantant també ha volgut sortir públicament a desmentir aquesta informació.

Fa uns dies, fonts properes a l'artista van assegurar al diari ABC que aquesta trobada de què parla l'argentí no es va produir com s'ha explicat.

Foto de José Luis Rodríguez 'El Puma' al photocall dels 'Latin Grammy'.
José Luis Rodríguez 'El Puma' defensa Julio Iglesias. | GTRES
 

I és que, segons aquests confidents, El Puma no va veure Julio Iglesias en cadira de rodes i amb problemes de mobilitat. «No parlaria mai malament de Julio i menys de la seva vida privada», va assegurar José Luis Rodríguez en aquell moment.

«L'estimo, el respecto i l'admiro molt en l'àmbit musical i personal. És el més gran d'Espanya i va conquistar el món. Li desitjo, sobretot, al meu amic molta salut i energia perquè ens segueixi acompanyant».