Primer pla princesa Elionor.

Elionor confirma les sospites sobre la relació que havien intentat amagar-li

Elionor s'assabenta d'un nou festeig a la seva família

Elionor ha hagut de suportar molts comentaris sobre el seu presumpte xicot. Va aparèixer acompanyada amb un noi a la festa d'aniversari de la seva àvia, però des de llavors no se n'ha tornat a saber més. Té ordres directes de ser molt discreta pel que fa a possibles relacions.

És possible que observi amb certa enveja tot el que està vivint Victòria Frederica. Després de trencar amb Jorge Bárcenas ha estat enxampada amb un nou noi. Pel que sembla, segons recull la revista Semana, estaria molt il·lusionada amb un jove català.

La cosina d'Elionor gaudeix de les seves relacions amb total llibertat, fet que no pot presumir la princesa. En un primer moment, es va considerar la possibilitat que tornés als braços de Gonzalo Caballero, que havia estat la seva primera parella coneguda. Però tot va quedar en un simple acostament.

L'amic especial de Victòria Frederica és un guapo model de 23 anys, conegut com a Álex Recort. Pel que sembla, fa setmanes que es coneixien, i entre ells hi ha alguna cosa més que una bonica amistat. Van ser fotografiats junts fa uns quants dies sortint d'una festa.

Havien acudit al 34è aniversari de Santi Serra Camps. A la sortida de la celebració se'ls va poder veure malbaratant molta complicitat. S'hi aprecia que hi ha química entre ells.

Princesa Elionor
Elionor és més discreta que la seva cosina amb les parelles | EUROPA PRESS

Tal com publica la capçalera, el romanç es va iniciar a la Fira d'Abril. La neboda dels reis va conèixer el jove durant la seva estada a Sevilla. Durant aquests mesos no han perdut el contacte i han intentat conèixer-se a poc a poc.

Des de l'entorn de la influencer assenyalen que s'ha tornat a il·lusionar amb aquest noi. A més de model, també exerceix d'empresari, i tot apunta que farà parlar molt.

Elionor estava al corrent de la relació anterior de la seva cosina. Era de sobres conegut per tots que durant tres anys va estar sortint amb Jorge Bárcenas. Va ser el mes de maig passat quan es va fer pública la ruptura.

En tot moment van intentar ser molt discrets amb el seu romanç. Tot i això, en els últims temps no van tenir inconvenient a posar junts en diferents festes i actes. Suposaven tot un atractiu per a les firmes, conscients de l'enorme repercussió que té la filla de Marichalar i Elena.

Van aparèixer en diversos esdeveniments fins i tot quan ja sonaven els rumors de ruptura entre ells. Cap dels dos no va voler aclarir els motius de la separació.

En algun instant també es va especular amb la possibilitat que es reconciliés amb el seu primer xicot oficial. Formaven part del mateix grup d'amics i asseguren que Froilà va ser el que els va presentar al seu dia. Però no va ser així.

Elionor intenta ser més discreta

Elionor no tindrà la mateixa fortuna que Victòria Frederica. Sap que tots els focus estan posats sobre ella i que qualsevol noi al seu costat despertaria molta expectació. Això és una cosa que no semblen disposats a consentir a la Zarzuela.

Volen que, de moment, se centri en els estudis i les obligacions amb la institució. Poden conèixer joves de la seva edat, però sempre amb molta discreció. És una mesura de palau per conservar el perfil baix de la princesa.

Imatge de Victòria Frederica.
Victòria Frederica està il·lusionada amb un nou noi | Instagram: @vicmabor

S'ha de conformar a aparèixer amb el seu noi en reunions familiars, on no es pugui fotografiar. De fet, pràcticament va haver d'amagar-lo perquè no fos captat pels mitjans la Setmana Santa passada.

▶️ El vídeo del que todo el mundo habla: La nueva polémica de la reina Letizia

El que preocupa a Elionor és que el pròxim mes de setembre, quan torni a l'internat de Gal·les, ja no coincidirà amb ell. Té un any més que ella i continuarà amb els estudis en un altre centre.