Primer pla de Carlos Sobera.

Carlos Sobera confirma que la nena en camí està causant molts problemes

Carlos Sobera no pot negar la realitat

Carlos Sobera és un presentador que es caracteritza per la seva simpatia i cordialitat cada cop que el veiem en algun dels programes de Mediaset.

Carlos Sobera és un habitual dels programes dels dimarts dels diferents realities de la cadena. Parlem de Supervivientes,Gran Hermano o Secret Story, però no només ha treballat en espais de Telecinco. A més, aviat el veurem a La Granja al costat de Lara Álvarez.

També el coneixem per un reality de cites i, especialment en aquests últims anys, l'hem vist presentant First Dates. Un programa de cites on els espanyols van per intentar trobar parella a través d'un sopar romàntic en un conegut restaurant madrileny.

Carlos Sobera admet els problemes

Carlos Sobera ha estat acompanyat durant les últimes temporades per Lidia Torrent. La cambrera de First Dates és coneguda per ser la filla d'Elsa Anka, una cara usual a la televisió de finals dels 90.

Carlos Sobera al restaurant de 'First Dates'
Carlos Sobera, preocupat després d'assabentar-se dels problemes de Lidia. | Mediaset

 

Aquests últims dies, Lidia Torrent ha estat notícia perquè serà mare molt aviat i, a causa del seu avançat estat de gestació, li han sorgit alguns contratemps.

I és que l'amiga de Carlos Sobera està embarassada i ja espera la seva primera filla en comú amb l'exfutbolista i model Jaime Astrain. La veritat és que Lidia ha tingut alguns problemes en aquest tercer trimestre de gestació i ha revelat a través de les seves xarxes socials que està patint ciàtica.

Carlos Sobera, preocupat per l'embaràs

Estem parlant d'una malaltia molt habitual a les dones embarassades que estan a punt de donar a llum. La realitat és que a la noia se li està fent una mica llarg aquest període de gestació. I ha tingut alguns problemes pels quals s'ha vist obligada a fer repòs absolut.

La ciàtica no és res alarmant, ja que quan l'embaràs passa dels sis mesos l'augment de la mida de l'úter és normal.

Primer pla de Carlos Sobera en un photocall
Carlos Sobera s'assabenta dels problemes. | GTRES
 

Pot arribar fins a ser 20 vegades més gran del que és habitual i aquest canvi provoca una pressió massa forta sobre el nervi ciàtic.

La veritat és que durant tot aquest procés tampoc no l'hem vist queixar-se gaire a l'amiga de Carlos Sobera. Però aquestes últimes setmanes ha patit de valent i ha de descansar tant com pugui perquè el part no tingui cap complicació.

Per tant, la cambrera de First Dates ha de continuar en repòs. Necessita fer servir algun tipus de crema per pal·liar aquests dolors que li estan fent la vida impossible.

Lidia Torrent pateix ciàtica setmanes abans de donar a llum

Fa un temps, Lidia presumia d'un embaràs bo i confessava que patia els contratemps normals de qualsevol embarassada.

«Estic tenint un embaràs bo, només vaig tenir nàusees al principi, cremors i acidesa. I més cansament de l'habitual en estar dreta molta estona», revelava la filla d'Elsa Anka.

Primer pla de Lidia Torrent
Lidia Torrent ha confessat que pateix ciàtica. | GTRES
 

Un altre assumpte pel qual ha estat notícia aquests últims dies està relacionat amb les ofertes de feina a què vol accedir estant embarassada.

La noia ha hagut de fer front a un desagradable episodi després que hagi estat discriminada laboralment només per estar embarassada.

«Tenint ja una presentació tancada, van decidir prescindir de mi. Estar embarassada no significa ser invàlida. No estic forçant la màquina, no faig sobreesforços, escolto el meu cos, li dono el que em demana, el cuido i el respecto. Però tinc la gran sort de poder dir que estan sent uns mesos molt dolços i que no he tingut problemes ni complicacions», denunciava a les seves xarxes socials.