Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

El fill petit d'Ortega Cano assumeix que se n'ha anat i no tornarà

Ortega Cano marxa després d'una forta discussió amb Ana María

Ortega Cano no guanya per a disgustos. El vidu de La Más Grande fa temps que va arribar al seu límit i ja no pot més. El joc del ratolí i el gat que fa temps que practica amb Ana María ha acabat de la pitjor de les maneres.

Quan un és a Costa Ballena, l'altra és a Madrid i sinó al revés, la qüestió és no coincidir i evitar passar temps junts. Tot i això, després de l'última aparició de la dissenyadora a Viva la vida, Ortega va decidir esperar-la al domicili conjugal. Un cop allà, una forta discussió va acabar amb el torero marxant de casa.

Ortega Cano se'n va de casa després de discutir amb Ana María

Ortega Cano esperava pacient que la seva dona tornés del plató de Viva la vida. Allà, va parlar obertament dels seus problemes matrimonials i va acusar el seu marit de no haver donat mai la cara per ella. Fet que l'ha portat a «no esperar res de ningú», i encara menys d'Ortega Cano.

Tot i que va negar la separació, sí que va admetre la crisi de parella i va confirmar estar buscant una casa per a ella. Una infinitat de declaracions que no van asseure gens bé Ortega qui va esperar, amb la seva filla Gloria Camila, que la seva dona li donés explicacions.

José Ortega Cano
Ortega Cano abandona el domicili després de discutir amb Ana María | EUROPA PRESS

Al domicili conjugal es va donar una situació molt delicada on Ana María no va trigar a enfrontar-se a la filla del seu marit. Segons revela Lecturas, després de la discussió amb Gloria, la dissenyadora va agafar el cotxe i va marxar a fer la compra.

En tornar, lluny de calmar-se els ànims, la tensió seguia en augment i «els crits a la casa se sentien des de fora». La disputa va durar força fins que una amiga de la colombiana va fer acte de presència al seu cotxe. Minuts després, el vehicle va abandonar el domicili amb Ortega Cano assegut al seient del darrere acompanyat de la seva filla.

Tots dos es van dirigir al domicili de Gloria on el seu pare va passar la nit. Tot i les evidències que apunten a una profunda crisi, Ortega continua negant la més gran. Tampoc confirmen la ruptura encara que tots dos facin vida per separat des de fa setmanes.

Ortega Cano es centra al seu fill petit

Ortega Cano està travessant el pitjor estiu des de feia mesos. El torero es troba enmig d'un huracà mediàtic que amenaça de desestabilitzar-lo del tot. Les coses se li han anat de les mans i desoir les peticions d'ajuda de la seva dona no han fet sinó augmentar els problemes.

De moment, ha decidit buscar refugi a l'apartament que té a Costa Ballena. Fins allà es desplaça per passar un temps amb el seu fill petit en qui s'ha bolcat per intentar oblidar els darrers esdeveniments.

José Ortega Cano amb el seu fill petit
Ortega Cano se'n va a Costa Ballena per refugiar-se en el seu fill petit | Europa Press

Dimarts passat era captat sortint del seu domicili carregat amb una maleta per, minuts més tard, agafar un tren que el portaria fins a Cadis. En canvi, d'Ana María no n'hi ha ni rastre des que va tenir lloc la baralla diumenge passat. No se sap on és i, encara menys, si es reunirà amb Ortega i el seu fill a Costa Ballena.

▶️ José Fernando Ortega recibe la peor noticia posible del psiquiátrico en el que está ingresado

El petit José María es troba al bell mig de la polèmica familiar i és la principal preocupació de la dissenyadora. Sobretot, després de descobrir com el torero ha nomenat Gloria com la màxima beneficiària al testament. Una decisió que deixa en clar desavantatge l'únic fill biològic del vidu de La Más Grande.

De moment, al matrimoni encara l'espera un estiu molt mogut i no seran poques les vegades que els vegem per separat. És clar que cadascú viu la seva vida i que no tenen pensat seure per arribar a una entesa.