Ana María Aldón

Ana María Aldón es replanteja el divorci per culpa dels problemes econòmics

Aldón està preocupada pels deutes

Ana María Aldón ha mostrat la seva preocupació per la delicada situació econòmica que travessa el seu marit. Té registrades al seu nom diverses societats, algunes d'elles amb pèrdues importants que podrien estar ofegant a Ortega Cano. Pel que sembla, això hauria estat un altre dels motius pels quals la dissenyadora s'estaria plantejant la separació.

En qualsevol cas, els darrers dies hauria patit uns quants cops. Una revista revela, en exclusiva, que la col·laboradora de Viva la vida va tenir una renyina amb el torero i Gloria Camila. Com a resultat d'aquest enfrontament, el vidu de Rocío Jurado i la seva filla van acabar abandonant el domicili familiar.

[DailyMotionEmbed]x8coll[/DailyMotionEmbed]

Hi ha altres detalls que preocupen Ana María. Es tracta dels continus menyspreus que pateix per part de la parella i de la família. Des de fa temps, ha de 'torejar' amb ells, però en aquesta ocasió ha dit prou.

Cada vegada que trepitja un plató de televisió no es mossega la llengua. Deixa entreveure la mala situació per la qual travessa la relació, però sense entrar gaire en els detalls. La polèmica baralla va tenir lloc diumenge passat, quan la col·laboradora va finalitzar la feina a l'espai de Telecinco.

Tot això passava després que, a Sálvame, donessin per feta ja la separació. En qualsevol cas, el dretà va sortir a desmentir aquesta informació, acusant els col·laboradors d'estar «destruint la meva vida».

En el que no va reparar va ser que la seva dona fa molt de temps que l'ataca als programes. Li demana que li concedeixi el lloc que li correspon a la seva vida. Tampoc no l'ha defensada quan rebia crítiques per part de persones del seu entorn.

Ana María Aldón no està preocupada pels diners que li puguin quedar quan s'acabi el matrimoni. El que realment li interessa és que el fill que tenen en comú pugui disposar d'un futur amb garanties. Sembla que no ho té del tot garantit després de donar-se a conèixer una sèrie d'informacions.

Les últimes hores, informaven que Ortega Cano havia decidit posar a nom de Gloria Camila l'habitatge conjugal, la qual cosa va suposar un disgust per a la dissenyadora, que ho va veure com un cop baix i inesperat.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón va finalitzar el seu treball a Telecinco fa uns dies. | Telecinco

A Sálvame, també revelaven els presumptes problemes econòmics del mestre. Seria la causa que el va empènyer a canviar la titularitat de l'habitatge. Al programa de Telecinco, han intentat investigar l'estat dels seus comptes.

«Rep cada mes uns 20.000 euros. Dels tres locals que té a Sant Sebastià dels Reis són uns 18.000 euros, i té una pensió d'uns 2.000», van assenyalar. «A més, està apoderant un torero», van afegir. A això, se li afegirien els problemes que podrien patir alguna de les seves empreses i que no tenen vinculació amb el sector dels toros. Moltes arrosseguen copioses pèrdues.

Ana María Aldón estaria al corrent de la situació financera

Ana María Aldón ha intentat mantenir-se sempre al marge dels negocis del seu marit, però les darreres informacions revelades han posat en alerta la dissenyadora. Li preocupa molt la situació en què pugui quedar el nen que tenen en comú.

En els darrers temps, ha comprovat com el dretà feia un gran esforç econòmic per Gloria Camila i José Fernando. A tots dos els ha permès tota mena de capricis i, fins i tot, els hauria comprat sengles cases, però per a ella mai no hi havia diners disponibles.

Era una prova més que la deixava relegada a un segon pla. Ara, la crisi econòmica d'Ortega Cano acaba agreujant encara més la situació de la parella. Ana María Aldón està disposada a seguir amb la seva vida en solitari, lluny del seu marit. Ha confirmat que estava buscant un habitatge i, sobre la taula, compta amb una oferta de treball per incorporar-se a un programa de Telecinco.