Muntatge d'Isabel Preysler i Tamara Falcó

Isabel Preysler deixa d'amagar el veritable estat de salut de Tamara Falcó

La 'socialité' no ha tingut més remei que confessar la veritat als mitjans

Isabel Preysler és una de les socialités més destacades del nostre país. No és per menys perquè la parella de Mario Vargas Llosa enlluerna allà per on passa. El seu increïble gust per a la moda l'ha posicionada als alts estàndards de la societat espanyola.

Sens dubte, un gust esbalaïdor que ha heretat la seva filla Tamara Falcó. Totes dues, en cada ocasió que protagonitzen un posat, revolucionen les xarxes socials pels seus destacats outfits. Justament, fa uns dies, Isabel Preysler tornava a estar al focus mediàtic per la vestimenta que va decidir lluir al Teatro Real de Madrid.

Una cita a l'òpera que va tenir amb l'escriptor i que no va dubtar a portar les millors gales per a l'ocasió. Amb un vestit de flors perfecte per a l'estiu, enlluernava al costat del seu company fidel.

Tot i això, després d'acabar la funció, es va trobar, com era d'esperar, amb la premsa. En aquell moment va ser quan la socialité va haver de respondre a les qüestions que li estaven plantejant els periodistes presents sobre un tema concret. Un assumpte que està relacionat amb la salut de la seva filla Tamara Falcó.

Primer pla de Tamara Falcó
Creix la preocupació per l'estat de salut de Tamara Falcó. | GTRES

Isabel Preysler trenca el silenci quant a l'estat de salut de la seva filla

Isabel Preysler està acostumada a haver de bregar amb les càmeres i ser el focus d'atenció. L'exdona de Julio Iglesias sempre es manté educada i amable davant dels mitjans i, evidentment, aquesta vegada no n'ha estat l'excepció.

Tot i que el tema que va tractar la premsa era summament delicat, la socialité no va dubtar a contestar per aclarir la situació en què es troba la marquesa de Griñón. Com ja va confessar en El Mundo, Tamara Falcó va admetre patir un problema de salut a l'espatlla.

«Pensen que he tingut un accident, però no saben quan», explicava. A més, va reconèixer que l'única via per solucionar aquest assumpte era posar-se en mans d'un cirurgià professional. Això sí, Tamara Falcó tenia molt clar que aquesta operació no alteraria els seus plans professionals.

Sobretot, no afectaria l'estrena de la seva docusèrie Tamara Falcó: La Marquesa, que veurà la llum el 4 d'agost que ve a l'exitosa plataforma de Netflix. Per això va afirmar que la intervenció quirúrgica es produiria abans de la seva emissió.

Així mateix, després de l'operació, la seva mare ha decidit parlar-ne públicament. «Estupendament, millor que mai», ha reconegut la hispanofilipina. En la mateixa línia que la seva parella, ha remarcat que «estem molt bé».

Pel que Tamara Falcó es troba en perfecte estat de salut. De fet, no hi ha cap dubte que és així. Aquests darrers dies s'ha vist la influencer amb el seu noi en una escapada romàntica que han fet a Palma de Mallorca.

La parella no ha dubtat a passar uns dies de desconnexió al lloc favorit dels famosos. Així mateix, la seva mare ha vist les imatges en exclusiva de la revista Diez Minutos, on mostren el costat més apassionat dels colomins.

S'hi veu una Tamara totalment recuperada i molt acaramel·lada amb Íñigo Onieva, com mai abans s'havia vist. Sens dubte, ha estat tan desconnectada de tot el món que, fins i tot, no ha utilitzat cap xarxa social aquests dies. La seva desaparició fa alimentar encara més els rumors sobre una possible boda amb l'empresari. El temps dirà si aquest any serà l'ideal per donar el 'sí, vull' amb el seu xicot.

L'estiu idíl·lic d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa

De la mateixa manera que Tamara Falcó està passant l'estiu en gran, la veritat és que Isabel Preysler tampoc no es pot queixar. Fins i tot, els mitjans tampoc van dubtar a preguntar-li si, amb l'escriptor, tenia plans per a aquesta temporada.

La socialité ha explicat que abans havien anat a passar uns dies a Eivissa, però que ara posarien rumb a Marbella. No és gens estrany perquè la ciutat malaguenya és una de les destinacions favorites de l'exdona de Julio Iglesias, ja que per a ella és un imprescindible. D'altra banda, quan els periodistes han preguntat a la parella si estan molt enamorats, tots dos han respost amb una rialleta.

Sens dubte, un gest que ha fet callar les males llengües que deien que estaven travessant una crisi. A ningú no li resulta estrany que els enamorats estan millor que mai.