Fotomuntatge de Sonsoles Ónega plorant i Ana Rosa Quintana.

Han sortit a la llum els motius reals de la traïció de Sonsoles Ónega a Ana Rosa

Ana Rosa Quintana no volia que sortís aquesta informació a la llum

Ana Rosa Quintana encara no s'ha recuperat del revés que ha suposat per a ella i per a la seva empresa l'adeu de Sonsoles Ónega de Telecinco i el seu fitxatge per la competència.

Un dia, fa molts anys, ella també ho va fer, al revés. Va marxar d'Antena 3 per convertir-se en la reina dels matins de Telecinco. Tot i això, Ana Rosa afronta un moment crucial en la seva vida i en la seva professió, per la qual cosa aquest cop inesperat l'ha deixat molt tocada.

Sonsoles s'acomiadava d'Unicorn Content sense avisar i sense la possibilitat de negociar res. Una cosa que molts a la cadena han qualificat de traïció. Segons publica Lecturas, Sonsoles està molt dolguda per la reacció de molts dels seus companys.

No ha fet cap declaració pública sobre això, ni tampoc Ana Rosa Quintana. A Unicorn han reaccionat de pressa per amagar la crisi, fent servir Joaquín Prat, que ara pren més protagonisme.

Sonsoles no se'n va sola. Ha aconseguit emportar-se també Patricia Lennon, qui fins ara era la directora de Ya es mediodía. Per si no n'hi hagués prou, Marc Calderó també abandona el vaixell i se'n va a TVE.

Des de la cadena de Fuencarral veuen l'operació com una traïció que no s'esperaven i que els ha obligat a reaccionar ràpidament. Tot i això, acaba de sortir una informació que demostra que en una història sempre hi ha dues versions.

Ana Rosa Quintana ja no pot amagar la traïció

Ana Rosa Quintana es caracteritza per pagar molt bé els seus treballadors. Vol ser la millor i per aconseguir envoltar-se d'un equip eficaç és conscient que cal invertir molts diners.

Tot i això, en el cas de Sonsoles Ónega les coses eren diferents, com s'acaba de saber ara. Segons fonts properes a la filla de Fernando Ónega, en el seu cas no hi havia cap contracte d'exclusivitat amb la cadena. Altres companys sí que el tenen, per la qual cosa ella podia marxar quan volgués.

A més, segons Lecturas, Sonsoles tenia un contracte de reportera d'informatius amb plus de pantalla. Tot i això, feia quatre anys que estava al capdavant de Ya es mediodía, a més d'haver treballat com a presentadora de La Casa Fuerte.

Segons sembla, Sonsoles hauria reclamat a Ana Rosa i a Mediaset una millora de les seves condicions de contracte, una cosa que se li va negar en reiterades ocasions. Davant d'aquests menyspreus, la presentadora no va voler rebutjar la proposta d'Antena 3. A Telecinco van reaccionar tard i malament, ja que només li van oferir una millora quan van saber que marxava.

El gest que Ana Rosa Quintana no entén

Ana Rosa Quintana encara no ha trepitjat els platós de Telecinco  des que es va acomiadar temporalment de la televisió pel càncer que li van diagnosticar fa uns mesos. És per això que l'ha sorprès veure que la foto d'una somrient Sonsoles encara està penjada als passadissos de la cadena. Crida l'atenció que estigui al costat de la de Carlota Corredera, una altra de les baixes de Mediaset, i de la d'Isabel Pantoja, que tampoc trepitja la casa des de fa temps.

Molt probablement, aquesta foto desapareixerà ben aviat, ja que Sonsoles ja no hi tornarà. Pel que fa a la reina dels matins, Ana Rosa està gaudint d'unes merescudes vacances acompanyada de la seva família i amics.

Foto del passadís de Telecinco amb les fotos d'Isabel Pantoja, Carlota Corredera i Sonsoles Ónega.
Ana Rosa Quintana no entén què fan encara aquí aquestes fotos als passadissos. | Telecinco
 

Ana Rosa Quintana està preparant la pròxima temporada per començar amb totes les energies al setembre. De moment, aquest cap de setmana ja té el seu primer repte. S'estrena Ya es verano, el programa que substitueix Viva la vida i que Mediaset li ha encarregat.